Gość nieduży Napisano Listopad 5, 2019 Jestem z dziewczyną od roku. Nigdy do tej pory nie rozmawialiśmy o byłych (ona jest moją pierwszą), ale w ten weekend po paru drinkach oraz po moich długich zapytaniach powiedziała mi o swoim. Gdy mi o nim opowiedziała strasznie spadło mi ego, koleś ponoć był wielki (mówiła ze miał ponad 190cm, ja jestem średniego wzrostu 170cm) i dobrze zbudowany, w sensie muskularny. Gdy zacząłem ją wypytywać jaki był w łóżku (wiem to głupie) strasznie się wkurzyla, ale powiedziała w końcu że "inny". Nie wiem co to znaczyło. Ale od tej pory wyobrażam sobie ich razem, że ja podnosi, r&*cha ją jak chce i gdzie chce, a mnie to strasznie podnieca. Dodatkowo dzisiaj pokazała mi jego zdjęcie, po którym nabrałem kompleksów, a jednocześnie mnie podnieciło. W porównaniu ze mną, jej były wygląda jak prawdziwy gigant. Czy to jest gejowskie? Czy może to dziwne że podnieca mnie mysl, o tym że ją pi$#przy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kmnm Napisano Listopad 5, 2019 Cuckold Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieduży Napisano Listopad 5, 2019 2 minuty temu, Gość Kmnm napisał: Cuckold Hmm, a jakoś możesz rozwinąć?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ustóp_żony 8 Napisano Kwiecień 17, 2021 To jest uległość wobec męskich facetów, ja też tak mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach