Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WygladSieLiczy

Kobiety wolą się dzielić między sobą przystojnym facetem niż mieć przeciętnego na własność

Polecane posty

Gość WygladSieLiczy

Taka prawda. Kobieta woli przystojniaka który jawnie zdradza na prawo i lewo niż przeciętniaka który jest wierny

Gość Gość

NIGDY Normalna, uczciwa kobieta chce wyłączności na mężczyznę, zdrowego, stabilnego zwiazku z mężczyzną, który nie będzie do niej wracał od jakiejś szmaty 

Gość taki obraz wasz

Dokładnie. Kobiety wolą bezrobotnych i biednych przystojniaków, którzy zdradzają niż kochających i wiernych, ale przeciętnych z wyglądu mężczyzn.

Gość Gość

W sumie dobry pomysł. Miesiąc tu a miesiąc u innej. Gdy ja nie dam to da tamta i każdy zadowolony. A najlepiej mieć z 4 mężów każdy w innym typie.

Gość Gość

Ja pisałem na tinderze z przeciętną dziewczyną która chwaliła się że dawala przystojniakom, woli dawać bez związku takiemu wygodnemu co pooruhca za darmo niż wiązać się ze zwykłym kolesiem więc trochę racji masz.

Gość Gosc
34 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Dokładnie. Kobiety wolą bezrobotnych i biednych przystojniaków, którzy zdradzają niż kochających i wiernych, ale przeciętnych z wyglądu mężczyzn.

Gdyby przeciętni mieli możliwości (tzn. Wygląd) to tez by zdradzali! Każdy facet ma ta sama naturę tylko nie każdy ma wiele opcji. Smieszy mnie szczycenie się porzadnoscia i wierności podczas gdy nie ma się okazji do zdrady 😂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Gdyby przeciętni mieli możliwości (tzn. Wygląd) to tez by zdradzali! Każdy facet ma ta sama naturę tylko nie każdy ma wiele opcji. Smieszy mnie szczycenie się porzadnoscia i wierności podczas gdy nie ma się okazji do zdrady 😂

Zawsze można zdradzić z brzydką/pijaną/prostytuyką. No i faceci to nie kobiety że muszą koniecznie zdradzić

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jesteś głupcem,  tlumaczysz w ten sposób swoją niemożność do uczciwości i miłości, to że ty nie potrafisz nie znaczy, że inni też nie, to że twoje dziwencje akceptują twoja wędrówkę od jednej do drugiej nie znaczy, że inne też tak mają.

Gość taki obraz wasz
23 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Otóż nie. Niektórzy mają zasady i choćby mieli milion okazji, to nie zdradzą.

Gość Gość
15 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Otóż nie. Niektórzy mają zasady i choćby mieli milion okazji, to nie zdradzą.

No, testerki wierności potwierdzają, 1 na 10 sprawdzanych oparł się podrywaczce. 

Gość Gość

Wierność nie zależy od wyglądu tylko moralności. Można mieć brzydkiego co na kur.wy lata, albo przystojnego nie zdradzającego. 

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Wierność nie zależy od wyglądu tylko moralności. Można mieć brzydkiego co na kur.wy lata, albo przystojnego nie zdradzającego. 

Przystojny który nie zdradza? Takich nie wiem czy jest 1% 😂

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Przystojny który nie zdradza? Takich nie wiem czy jest 1% 😂

Gość taki obraz wasz
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

No, testerki wierności potwierdzają, 1 na 10 sprawdzanych oparł się podrywaczce. 

Testerki wierności xD

Takie dane nie są miarodajne. To kobiety mają więcej powodów do zdrady niż mężczyźni, dlatego robią to częściej.

Gość gość

Tylko wygląd się dla was liczy i nic więcej

Gość Gość

Kobieta NIGDY nie będzie dzielić się mężczyzna,  namiastka kobiety tak, mężczyzna NIGDY nie będzie zdradzał kobiety, namiastka mężczyzny tak. Kobiety dla mężczyzn a namiastki dla namiastek więc.

Gość taki obraz wasz
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Kobieta NIGDY nie będzie dzielić się mężczyzna,  namiastka kobiety tak, mężczyzna NIGDY nie będzie zdradzał kobiety, namiastka mężczyzny tak. Kobiety dla mężczyzn a namiastki dla namiastek więc.

Czyli większość kobiet to namiastki, bo wolą zdradzających przystojniaków niż fajnych, ale niezbyt przystojnych facetów, którzy nie zdradzają.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Czyli większość kobiet to namiastki, bo wolą zdradzających przystojniaków niż fajnych, ale niezbyt przystojnych facetów, którzy nie zdradzają.

Wniosek wzięty z szaletu miejskiego, kierowanego przez doopka, który nie potrafi być wierny i przeleci wszystko co od niego nie ucieka.

Gość Kiss

Ja mam faceta, który przystojny nie jest. Ale jest mega zadbany i nie jest przeciętny! Jest bardzo mądry!

Gość Gosc
Dnia 6.11.2019 o 20:41, Gość WygladSieLiczy napisał:

Taka prawda. Kobieta woli przystojniaka który jawnie zdradza na prawo i lewo niż przeciętniaka który jest wierny

Nie masz racji. Problem polega na tym, że Ci "przeciętni" bardzo często mają ze sobą ogromne problemy. Pojawia się zazdrość, zaborczość, kontrola życia, jakieś chore akcje, brak obycia w towarzystwie, brak umiejętności zaspokojenia kobiety, kompleksy, brak pewności siebie i ogólnie obycie życiowe na poziomie 0. To nie wygląd jest problemem takich facetów. 

Gość ppp
9 minut temu, Gość Kiss napisał:

Ja mam faceta, który przystojny nie jest. Ale jest mega zadbany i nie jest przeciętny! Jest bardzo mądry!

Skoro z tobą jest to nie taki mądry. Trochę czytałem twoich mądrości.

Gość Gosc
22 minuty temu, Gość Kiss napisał:

12 minut temu, Gość ppp napisał:

Skoro z tobą jest to nie taki mądry. Trochę czytałem twoich mądrości.

Potwierdzam. 

Kiss, Ty jesteś sfrustrowaną, pseudo feminą, jeśłi facet z Tobą jest, to raczej bystry być nie może.