Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

chcialbym byc kobieta to bym sobie poplakal i byloby mi lepiej, psiapsiuly by pocieszaly i wszystko by gralo

Polecane posty

Gość gosc

a zycie faceta to zawsze samotne starcia z przeszkodami, nie wiadomo jak sobie radzic z emocjami. Piwko? silownia? i co dalej? 

Gość gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

a zycie faceta to zawsze samotne starcia z przeszkodami, nie wiadomo jak sobie radzic z emocjami. Piwko? silownia? i co dalej? 

Jak coo? Przyjaciółkę sobie znajdz, pewnie pełno takich kobiet które z chcęcią pozwola abyś wypłakał się na ich ramieniu:)

Gość Spokojnych myśli
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Mężczyźni też mają prawo do płaczu i nie ma się czego wstydzić jak nie można poradzić sobie z własnymi problemami,emocjami.

Wysiłek fizyczny na siłowni trochę zniweluje Twoje zmęczenie psychiczne,ale i tak przed nim nie uciekniesz, przed myśleniem, czy przed sobą.Topienie smutków w używkach nie polecam..

Rozmowa z osobą , do której coś czujesz albo masz żal-to najlepsze rozwiązanie, by pozbyć się ze swojego wnętrza skrajnych emocji.

Gość Gość
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Jakie masz problemy? Kobieta, nieszczesliwa miłość czy co?

Gość Gość

Jestem kobieta  mam problem z pewnym facetem ale z nikim o tym nie mogę  pogadać. Mam koleżanki siostrę ale to zbyt intymne .

Gość Gość

Jestem kobieta  mam problem z pewnym facetem ale z nikim o tym nie mogę  pogadać. Mam koleżanki siostrę ale to zbyt intymne .

Gość BIUS

Pociesz się tym, że te koleżanki- psiapsiuły od pocieszania nie zawsze są szczere i zawsze mówią to co taka potrzebująca chce usłyszeć  a niekoniecznie to już jest dobre dla niej .

Gość gosc

i jako facet nawet czuje sie niezręcznie że biadole co mi źle

Gość I’am
10 minut temu, Gość BIUS napisał:

Pociesz się tym, że te koleżanki- psiapsiuły od pocieszania nie zawsze są szczere i zawsze mówią to co taka potrzebująca chce usłyszeć  a niekoniecznie to już jest dobre dla niej .

Wręcz przeciwnie

Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Uważam, że prawdziwy mężczyzna nie wstydzi się łez. Nie tylko ja tak uważam. Mężczyźni mają takie samo prawo do okazywania emocji jak kobiety. To tylko sposób w jaki nas wychowywano próbuje pozbawić ich tych praw. Prawo do okazywania emocji ma każdy człowiek.

Gość Spokojnych myśli
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Nie ma się czego wstydzić, bo każdy niezależnie od płci ma prawo do słabości..bo mamy wszyscy gorsze okresy w życiu i nie radzimy sobie ze swoimi problemami, z samym sobą.Jesteśmy tylko ludźmi i wielu z nas jest bezsilnymi wobec wielu spraw.

Zapewne masz kolegów, z którymi możesz o wszystkim pogadać.Męska przyjaźń ,ale taka szczera jest czasem tak samo ważna jak damska.

Gość Gość
40 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie piwko, ale siłownia tak.

Kobiety też mają podobne problemy. Też sobie nie radzimy dobrze z emocjami.

Ja nie płaczę, albo bardzo rzadko, z prostego powodu. To nie pomaga, nie rozwiąże moich problemów, a jedynie później boli mnie głowa.

Gość gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie piwko, ale siłownia tak.

Kobiety też mają podobne problemy. Też sobie nie radzimy dobrze z emocjami.

Ja nie płaczę, albo bardzo rzadko, z prostego powodu. To nie pomaga, nie rozwiąże moich problemów, a jedynie później boli mnie głowa.

płacz jest praktyczny bo szybko z mózgu uwalnia nieprawidłowe stężenia hormonów, ale płaczący chłop jest aseksualny więc odpada dla nas

Gość Spokojnych myśli
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

płacz jest praktyczny bo szybko z mózgu uwalnia nieprawidłowe stężenia hormonów, ale płaczący chłop jest aseksualny więc odpada dla nas

Chyba dla Ciebie..bo dla mnie wrażliwość u mężczyzn świadczy o ich dobrych zaletach charakteru i ktoś , kto nie wstydzi się swoich łez czy chwil słabości w obecności innych zyskuje w moich oczach,a nie traci.

Gość gosc
5 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Chyba dla Ciebie..bo dla mnie wrażliwość u mężczyzn świadczy o ich dobrych zaletach charakteru i ktoś , kto nie wstydzi się swoich łez czy chwil słabości w obecności innych zyskuje w moich oczach,a nie traci.

to jesteś w mniejszości

Gość gosc

generalnie to nie, nie chciałbym być kobietą, ale no łatwiej macie w niektórych sprawach. Sama definicja męstwa to przecież branie wszystkiego na klate 

Gość Gość

Do autora pytanie i to na serio.

Czy nie zastanawiałeś się na badaniami u endokrynologa na poziom różnych hormonów.  Zbyt mała ilość testosteronu powoduje u mężczyzn, placzliwosc, depresję, myśli samobojcze, brak chęci do działania itp itd.  Poczytaj książkę Testosteron hormon męskości. 

Gość Gość

Mężczyzni płaczą ale z naprawdę ważnych powodów, a nie z byle jakiego.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Do autora pytanie i to na serio.

Czy nie zastanawiałeś się na badaniami u endokrynologa na poziom różnych hormonów.  Zbyt mała ilość testosteronu powoduje u mężczyzn, placzliwosc, depresję, myśli samobojcze, brak chęci do działania itp itd.  Poczytaj książkę Testosteron hormon męskości. 

nie wszystko jest ok, po prostu zwala mi sie na leb ostatnio duzo rzeczy

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

nie wszystko jest ok, po prostu zwala mi sie na leb ostatnio duzo rzeczy

Na tym polega męskość, bycie jak dąb w czasie wichury.