Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanie

Strasznie tęsknię

Polecane posty

Gość Kochanie

Poznaliśmy się w pracy, on jest żonaty. Dochodził do mnie, dotykał, mówił ładnie do mnie, powtarzał że jestem ładna, zgrabna, w jego typie i w ogóle... Pewnego dnia znienacka pocałował w usta. Potem się zaczęło. Nie chciałam tego bo wiedziałam że ma żonę ale on to olał i powiedział no i co z tego. Teraz już nie pracujemy razem, pospotykaliśmy się parę razy a teraz on przestał się odzywać a ja oczywiście zdążyłam się zakochać. Tak to już jest. Najpierw to facet zaczyna, a potem kopnie nas w dupe i oleje, a my ciągle kochamy i cierpimy latami. Wiem że ma żonę ale ja marzę ciągle o tym żeby się odezwał. Kocham!!! To silniejsze ode mnie!!! Co prawda zmieniłam image. Może przestałam mu się podobać ale co spotkanie to był bardziej oschły. A ja cały czas kocham i tęsknię.... A on wrócił do żony.... No tak, to było wiadome od początku. Tylko nie nazywajcie mnie ...ą bo mam dosyć. Każda by uległa, uwierzcie,  a to on zaczął.... Niestety 

Gość Gość

Nie każda kochana, nie każda😁

Gość Kochanie
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie każda kochana, nie każda😁

Każda 

Gość Haaa
29 minut temu, Gość Kochanie napisał:

Każda 

Ty uleglas a to nie znaczy ze kazda by ulegla. Nie kazda jest taka jak Ty. Jesli jestes rownie ladna jak inteligentna to nic nie musisz juz pisac.

Gość Anna
19 minut temu, Gość Haaa napisał:

Ty uleglas a to nie znaczy ze kazda by ulegla. Nie kazda jest taka jak Ty. Jesli jestes rownie ladna jak inteligentna to nic nie musisz juz pisac.

Dlaczego uważasz że ona jest głupia?