Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fromoelk

Mam 25 lat i jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość fromoelk

Cześć, mam 25 lat i chciałbym w końcu stracić moje prawictwo. Jest u mnie w pracy taka jedna dziewczyna, której sie chyba podobam. Widać że ma już spory przelot i bym bardzo nie chciał czegoś od niej złapać. Moje pytanie jest zatem następujące: jakie polecacie prezerwatywy na małe członki (tak 10-12cm).

Gość Rtymis

Durex i po problemie. Chcesz ją tylko wypieprzyć czy jak? 

1 minutę temu, Charllotka napisał:

zostaw taką dziewczynę, pewnie będzie tak luźna, ze zero przyjemności 😕 szkoda na pierwszy raz 😕

Skąd ta pewność?

ja w wieku 25 lat już miałem dzieci a on prawiczek .... hm...

1 godzinę temu, ddt60 napisał:

Ja też, ale czasy się zmieniają. Chociaż w przypadku utraty dziewictwa/prawicowa to myślałam, że w drugą stronę.

Wiem, że temat stary, ale może nie czuł się pewnie ze względu na rozmiar.

3 godziny temu, Charllotka napisał:

zostaw taką dziewczynę, pewnie będzie tak luźna, ze zero przyjemności 😕 szkoda na pierwszy raz 😕

dlaczego ma zostawić? Cóż za rada. Chociaż skoro tak o niej mówi "ma duży przelot" to może faktycznie niech jej nie angażuje. Szkoda jej dla niego.

2 minuty temu, ONA83 napisał:

Ja też, ale czasy się zmieniają. Chociaż w przypadku utraty dziewictwa/prawicowa to myślałam, że w drugą stronę.

Wiem, że temat stary, ale może nie czuł się pewnie ze względu na rozmiar.

wydaje mi się, że chyba także jego charakter. Jeśli facet tak mówi o dziewczynie gdy jej jeszcze dobrze nie poznał to nie dziwię się , że ma trudności ze znalezieniem takiej, która się w nim zakocha "Widać że ma już spory przelot i bym bardzo nie chciał czegoś od niej złapać"

Dnia 17.10.2020 o 19:51, ddt60 napisał:

No ale nie ma co go krytykować. z jednej strony ma to swoje plusy .. Dużo osób młodych szybko idzie do łóżka robią dzieciaki a później nie dają rady ze sobą żyć i psują życie nie tylko swoje ale i dzieci. Ktoś kto jest długo prawiczkiem lub nie ma rodziny nie znaczy, że to cos złego. Na każdego musi przyjść odpowiednia pora.. Nic na siłe.

Ja mam 35 lat i nie mam żony ani dzieci i nie jest mi z tym źle. I nie śpieszy mi się.