Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona

Młodszy mężczyzna o 5 lat

Polecane posty

Gość ona

Mam problem. Mam obecnie 24 lata. Jestem na trzecim roku studiów i nigdy nie miałam specjalnego problemu z facetami. Byli w porządku ale związki się w końcu kończyły bo nie prasowaliśmy do siebie. Od niedawna do naszej paczki znajomych wszedł nowy chłopak. Wizualnie świetny. Przystojny, miły, kulturalny, przebojowy ale nie na tyle by nazwać go podrywaczem. I właśnie zaprosił mnie do kina i na kolacje. Jest na prawdę świetny. Świetnie nam się rozmawiało w kinie tez było super mamy podobny gust, zainteresowania. Na początku nie brałam tego na poważnie bo przecież on dopiero wyszedł z liceum a ja je kończę studia a zaczęłam z opóźnieniem na Boga!!!!! Wiem ze różnica wieku później się zatuszuje ewentualnie. Oby. Ale teraz na prawdę czuje się dziwnie. Może nie przy obcych ale przy znajomych którzy wiedza ile on ma lat. Rodzine tez nie wiem jak bym powiedziała. Głupie stereotypy, A mu na prawdę zależy. Zachowuje się dojrzalej (jeśli można tak to nazwać bo to totalny marzyciel) niż nie jeden facet i widać ze na prawdę chce być ze mna) 

sadzicie ze to dziwne? Głupie z mojej strony ze mam wątpliwości? 

Gość Gość

Ja tam nie wiem. Wole starszych 

Gość Berekk

Za mlody

Gość Gość

Jak tobie się podoba to bierz go 😁

Gość Jarek

90% kobiet wybiera starszego od siebie partnera. Ty autorko należysz po prostu do tych pozostałych 10%. 

Gość Rambowa
58 minut temu, Gość ona napisał:

Mam problem. Mam obecnie 24 lata. Jestem na trzecim roku studiów i nigdy nie miałam specjalnego problemu z facetami. Byli w porządku ale związki się w końcu kończyły bo nie prasowaliśmy do siebie. Od niedawna do naszej paczki znajomych wszedł nowy chłopak. Wizualnie świetny. Przystojny, miły, kulturalny, przebojowy ale nie na tyle by nazwać go podrywaczem. I właśnie zaprosił mnie do kina i na kolacje. Jest na prawdę świetny. Świetnie nam się rozmawiało w kinie tez było super mamy podobny gust, zainteresowania. Na początku nie brałam tego na poważnie bo przecież on dopiero wyszedł z liceum a ja je kończę studia a zaczęłam z opóźnieniem na Boga!!!!! Wiem ze różnica wieku później się zatuszuje ewentualnie. Oby. Ale teraz na prawdę czuje się dziwnie. Może nie przy obcych ale przy znajomych którzy wiedza ile on ma lat. Rodzine tez nie wiem jak bym powiedziała. Głupie stereotypy, A mu na prawdę zależy. Zachowuje się dojrzalej (jeśli można tak to nazwać bo to totalny marzyciel) niż nie jeden facet i widać ze na prawdę chce być ze mna) 

sadzicie ze to dziwne? Głupie z mojej strony ze mam wątpliwości? 

Z doświadczenia, jemu później odj, bie, już mając 24, 25 lat dostanie kryzysu, przy 30 to ju w ogóle będzie masakra i zacz ie się oglądać za 18. Mówię z mojego doświadczenia. możesz spróbować ale nie A gazuj się na 100 proc  jesteś teraz młoda więc możesz zaryzykować, ale życie jest życiem a nie bajką. On jest nieśmiały bo dopiero wszedł w to życie studenckie wystarczy chwilą i się rozkręci.

Gość 82828

Zgadzam się z powyższym, jak zacznie od starszej to później całe życie będzie go ciągnęło do młodszych, bo faceci biologicznie wolą młodsze tak samo jak kobiety np wolą wyższych , nawet jak nie zdradzi to całe życie się będzie za młodszymi oglądał

Gość 82828

Z resztą ja nie rozumiem jak kobieta może być starsza od faceta, kobieta ma być ozdobą związku tą która jest piękniejsza a nie młody lovelas i stary kocmołuch

Gość Jsjsj
1 minutę temu, Gość 82828 napisał:

Z resztą ja nie rozumiem jak kobieta może być starsza od faceta, kobieta ma być ozdobą związku tą która jest piękniejsza a nie młody lovelas i stary kocmołuch

Niestety kobieta wraz z wiekiem się robi coraz brzydsza nie ma się co kłócić z faktami, ja bym nie chciała być brzydsza od faceta ciągle by mnie gryzlo kobiece ego 

Gość Kusiciel

Jak bzyka? Bo to ważne!

Gość Gość
3 minuty temu, Gość 82828 napisał:

Keanu Reaves ma żonę 9 lat młodszą wyglądajaca jak jego matka i wygląda na szczęśliwego, widocznie ma ona zalety, których taki pustak jak ty nie tylko nie doceni ale nie zauważy,  zalety umysłu i ducha.

Gość 0000
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Keanu Reaves ma żonę 9 lat młodszą wyglądajaca jak jego matka i wygląda na szczęśliwego, widocznie ma ona zalety, których taki pustak jak ty nie tylko nie doceni ale nie zauważy,  zalety umysłu i ducha.

Tak wygląda bo taki ma styl , a tak się składa PUSTAKU że młoda i piękna też może mieć zalety ducha i inteligencję, osobiście znam stare i brzydkie które umysł mają jak egoistyczna 10 latka więc nie generalizuj 

Gość 0000

Z resztą nie wiem skąd to przekonanie że jak stara to że niby dojrzała i ma doświadczenie, znam wiele starszych kobiet których się wstydzą ich własne dzieci przez to co sobą reprezentują