Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawca.

Gdyby nie seks, kobiety byłyby dla facetów jak powietrze.

Polecane posty

Gość znawca.

Jak wyzej. 

Zastanawiam się kiedy kobiety to pojmą.

Ten cały cyrk godowy z podrywem itd. zalotami to tylko ze względu ze facetami rządzi libido i chęć seksu. Kobiety wyśmiewają męski popęd a tak naprawdę powinny dziękować bozi, bo gdyby nie on to kobiety byłyby przez facetów zgładzone (faceci sami między sobą palili się w krematoriach i wyrzynali, więc kobiet pozbyli się jeszcze szybciej). Tylko męska nieświadomość i odpowiednie wykorzystanei tego przez kobiety jest ratunkiem dla nich. Niestety panie, taka prawda.

Zaraz się zleci - mam żonę i jedno dziecko, jestem szczęśliwy w malzenstwie ale lubię obserwować świat. I niestety takie są wnioski.

Także Pani - rączki do bozi, że musimy bzykać, bo byście nie miały prawa bytu.

Gość Gosc

Człowiek ma w genach, to żeby się rozmnażać, przekazywać dalej to co teorerycznie jest w gatunku ludzkim najlepsze. Facet w prehistorii nawet wolał kobietę, która będzie mu wierna, bo wtedy wiedział, że to jego geny zostaną przekazane. 

Ale to było w ... dawno temu. Porzuć to gadanie, które mam wrażenie wynika z skończenia oglądania jaki to świat zwierząt jest brutalny i fizyczny. Jestem człowiekiem z emocjami, ludźmi dookoła. Rozwijaj się, nie zatrzymuj się na sferze fizycznej, bo nie jestem wtedy w pełni człowiekiem.

Gość znawca.
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Człowiek ma w genach, to żeby się rozmnażać, przekazywać dalej to co teorerycznie jest w gatunku ludzkim najlepsze. Facet w prehistorii nawet wolał kobietę, która będzie mu wierna, bo wtedy wiedział, że to jego geny zostaną przekazane. 

Ale to było w ... dawno temu. Porzuć to gadanie, które mam wrażenie wynika z skończenia oglądania jaki to świat zwierząt jest brutalny i fizyczny. Jestem człowiekiem z emocjami, ludźmi dookoła. Rozwijaj się, nie zatrzymuj się na sferze fizycznej, bo nie jestem wtedy w pełni człowiekiem.

Ja mam relacją z kobietą, nawet formalną. Ale młodym facetom co byś poradził? Zeby szukali emocjonalności w relacjach z kobietami? Okej. Ale to nie jest ustosunkowanie się do tematu.

Gość Gosc

Czytając po prostu odczuł, że po prostu bycie facet równa się zwyczajnie podążanie za popędem seksualnym, a z tym się po prostu nie zgadzam. Zresztą z tym, że kobiety ( w domyśle pewnie wszystkie) mają wysmiec to libido, też się nie zgadzam. Trafiłeś na takie, ktore może nie do końca rozumieją jak ewolucja nas potraktowała, że facet jest często bardziej wzrokowcem ( kobiety też).

Emocjonalności? Może być bardziej świadomym tego, że nie trzeba zawsze kierować się tylko popędem. A z kobietą też można pogadać bez całej tej otoczki seksualnej.

Gość znawca.
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Czytając po prostu odczuł, że po prostu bycie facet równa się zwyczajnie podążanie za popędem seksualnym, a z tym się po prostu nie zgadzam. Zresztą z tym, że kobiety ( w domyśle pewnie wszystkie) mają wysmiec to libido, też się nie zgadzam. Trafiłeś na takie, ktore może nie do końca rozumieją jak ewolucja nas potraktowała, że facet jest często bardziej wzrokowcem ( kobiety też).

Emocjonalności? Może być bardziej świadomym tego, że nie trzeba zawsze kierować się tylko popędem. A z kobietą też można pogadać bez całej tej otoczki seksualnej.

Nie do konca rozumiesz o czym piszę, ale dzięki za głos. Czekam na kolejne.

Gość Sam sobie przeczysz jak z

Przeciez nie mozna zyc bez powietrza :))))

Gość znawca.
35 minut temu, Gość Sam sobie przeczysz jak z napisał:

Przeciez nie mozna zyc bez powietrza :))))

Potwierdzasz moja tezę, że wszystko z kobietami sprowadza się tak naprawdę do seksu. Nikt nie ma kontrargumentów.