Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Śpię po 8 h a budze się zmęczony rozrazniony

Polecane posty

Gość Gość

Cialo mi odmawia posluszenstwa by wstac z lozka. Mlim zdaniem to nie lenistwo. Czy to moze byc brak magnezu? Pije nie raz po 3, 4 kawy

Gość Europejka

To sie nazywa sleeping disorder I na to sa leki , bo np po kawie sie trzesiesz I jest ci niedobrze ( mdlosci) po kofeinie , a ten lek daje ci cos w rodzaju ,,bright brain,, musisz sie skontaktowac ze swoim GP ale znajdz to wczesniej w Google zeby mu podpowiedziec ,bo nie kazdy lekarz to alfa I omega , moga poprostu nie wiedziec ,a jak nie wiedza to g...no pomoga .

Gość Gość
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Cialo mi odmawia posluszenstwa by wstac z lozka. Mlim zdaniem to nie lenistwo. Czy to moze byc brak magnezu? Pije nie raz po 3, 4 kawy

Jak kładę się spać po 23 to też rano jestm zmęczona. Podobnie jak za dużo pracuję, przewlekłe, i jestem zmęczona dzień w dzien, to sen nie daje regeneracji pełnej. 

Także mniej pracy, więcej odpoczynku, odpowiednia pora na sen, pomaga też bardzo wysiłek fizyczny.

Gość Lola

Za dużo myślisz przed snem może 

Magnez + witaminy - powinno pomóc.

Czasami niedobór jakiś witamin lub magnezu daje niemiłe objawy.

U mnie obniżenie nastroju i częste cholernie niemiłe skurcze łydek - kupiłem 1kg paczkę chlorku magnezu i piję przed snem, dużo lepiej się śpi, wstaję wypoczęty.

Dołączyłem teraz witaminy bo magnez robił robotę ale nie do końca.

Gość Gość

Po co brać jakiekolwiek witaminy bez wcześniejszych badań?