Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Jak mozna LUBIC SILOWNIE, przeciez to katorga?

Polecane posty

Gość gosc

jak mozna lubic silownie, przeciez to katorga?

dorosly facet przeniesie zgrzewke wody mineralnej do samochodu 70 metrow do sklepu i sie meczy, a tam faceci caly dzien podnosza ciezary?

Gość Kobieta

Chyba cipka a nie mężczyzna. Ja przeniosę spokojnie 2 zgrzewanki a jestem kobietą. Tylko fakt - ćwiczę na siłowni. 

Gość Onsam

dołączam się, ja nie lubię, czasem ćwiczyłem w domu ale ćwiczenia takie z aplikacji, różne pompki, takie tam o np pozycja kobry tez była, ale i tak wolę rower na trenażerze lub długi marsz jak już jest naprawdę za zimno

mam wrażenie, że jakby mnie zobaczyli na siłowni to by się podśmiewali taka prawda, mam takie drobne ręce i górę, to nie dla mnie siłownia, nie zależy mi na robienieu z siebie byka poprzez męczarnie z cięzarami bo to sztuczne

Gość Kobieta

PS. Ćwiczenia na siłowni kształtują zarówno ciało jak i psychikę. Człowiek uczy się systematycznosci, cierpliwości, pokonuje lenistwo i swoje słabości. Świetne uczucie 🙂 życie nie jest po to żeby leżeć i zrec. 

Gość keniak

jestem za leniwy aby ćwiczyć, nic nie poradze

Gość Gosc

Ja nie znosze silowni, tego odoru potu, glupiej muzyki. Wole trenowac w domu.

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Chyba cipka a nie mężczyzna. Ja przeniosę spokojnie 2 zgrzewanki a jestem kobietą. Tylko fakt - ćwiczę na siłowni. 

Ja nie ćwiczę i też przenoszę.

25 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Ja nie doniosę 6l baniaka, ale to ma uzasadnienie zdrowotne. Nie sądzę za to, żebyś prześcignęła mnie w szybkim biegu. Są różnice między jednostkami bez względu na płeć.

Na drążku kilka razy się podciągnę, a butli nie doniosę bez dyskomfortu.

Gość Onsam

Czasem przegladam kobiety na insta które ćwiczą na siłowni, te tyłeczki, miód i zauważyłem że każdy chodzi ze słuchawkami na głowie 🙂