Amanda2004 0 Napisano Listopad 10, 2019 Hej Piszę dzisiaj tutaj ponieważ muszę to komuś powiedzieć. Jestem tym fatalnym rocznikiem 8 klasy. Teraz poszłam do 1 klasy liceum, biol chem. Jak wiadomo na biol chemie są same dziewczyny. Mój problem polega na tym że w podstawówce miałam taką jedną jedyną przyjaciółkę Obliecalysmy sobie że będziemy zawsze utrzymywać kontakt i Niestety doszło do sytuacji pokłóciliśmy się. Poszłam do liceum liczyłam że znajdę do tego i jedyną jedyną przyjaciółkę i paczka do koleżanek Bardzo mi na tym zależało I pierwsze 2 tygodnie szkoły były takie znalazłam taką Wike bardzo za kolegował byśmy myślałyśmy że myślałam że to będzie moja przyjaciółka i niestety coś się stało. Ona oddaliła się ode mnie. Zostałam sama wszyscy już znaleźli przyjaciółki i czuję że te 4 lata, 4 lata podobno najlepszego życia, przyjaźni spędzę sama. Jest teraz też problem bo Sylwestra spędzę sama z rodzicami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kubuś Napisano Listopad 10, 2019 Przestań oglądać TV seriale, bo normalne życie jest po prostu zwyczajne. A co niby chcesz na sylwestra robić? upijać ryja z innymi małolatami? Lepiej go spendzić z rodzicami, póki żyją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borys261 16 Napisano Listopad 10, 2019 Jest taki vinted .pl tam jest forum dla młodych osób. Widziałem kuzynka tam ciuchy sprzedaje jakieś i do tego poznaje nowe osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach