Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam

List

Polecane posty

Gość K4k

No i co z tego wynika? 

Gość Adam
2 minuty temu, Gość K4k napisał:

No i co z tego wynika? 

Liście opadają to z tego wynika 

Pomyślałam sobie, że ludzie już nie piszą listów, nawet kartek nie wysyłają na święta, bo wygodniej jest przez SMS-a lub przez inne komunikatory się kontaktować.

Gość Adam
1 minutę temu, Aga In napisał:

Pomyślałam sobie, że ludzie już nie piszą listów, nawet kartek nie wysyłają na święta, bo wygodniej jest przez SMS-a lub przez inne komunikatory się kontaktować.

Ostatni list wysłałem w podstawówce do dziewczyny poznanej na koloni. Chyba że pocztówka też się liczy, albo pismo do Zusu

5 minut temu, Gość Adam napisał:

Ostatni list wysłałem w podstawówce do dziewczyny poznanej na koloni. Chyba że pocztówka też się liczy, albo pismo do Zusu

Urzędowe to jeszcze wysyłamy.

A dziewczyna odpowiedziała na ten list?

Gość Adam
Przed chwilą, Aga In napisał:

Urzędowe to jeszcze wysyłamy.

A dziewczyna odpowiedziała na ten list?

Tak, pisaliśmy sobie trochę, ale więcej się nie widzieliśmy już bo za daleko mieszkamy. A kilka lat temu styknelismy się na Facebooku fajnie 

Przed chwilą, Gość Adam napisał:

Tak, pisaliśmy sobie trochę, ale więcej się nie widzieliśmy już bo za daleko mieszkamy. A kilka lat temu styknelismy się na Facebooku fajnie 

Tak bywa. Ekscytujące musiało być to oczekiwanie na odpowiedź. Powiedziałabym nawet, że romantyczne. 

Gość Adam
3 minuty temu, Aga In napisał:

Tak bywa. Ekscytujące musiało być to oczekiwanie na odpowiedź. Powiedziałabym nawet, że romantyczne. 

He na koloni kupiliśmy taki łańcuszek z serduszkiem łamanym na pol, i ja nosiłem połówkę i ona drugą. Piękne czasy za dzieciaka. A te listy fajne były kartki we wzorki pachnące 

Przed chwilą, Gość Adam napisał:

He na koloni kupiliśmy taki łańcuszek z serduszkiem łamanym na pol, i ja nosiłem połówkę i ona drugą. Piękne czasy za dzieciaka. A te listy fajne były kartki we wzorki pachnące 

Przechowujesz jeszcze te listy? Widziałam w sklepie, że są różne papeterie: zapachowe, z wzorami, do kompletu koperty, ale nie widziałam nigdy, by ktoś je kupował.

Gość Adam
2 minuty temu, Aga In napisał:

Przechowujesz jeszcze te listy? Widziałam w sklepie, że są różne papeterie: zapachowe, z wzorami, do kompletu koperty, ale nie widziałam nigdy, by ktoś je kupował.

Nie wiem, może gdzieś w piwnicy leżą

Gość wudu

Musisz zapoznać starszą kobitkę o ile nie masz żadnej, i do niej wysyłać romantyczne listy ona to doceni bo młode pi .pki z insta nie kręcą się tradycyjną formą korespondencji