Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość End99

Jeśli kobieta widzi że jest skrępowany bo dała mu kosza

Polecane posty

Gość K4k
2 minuty temu, Gość End99 napisał:

Nie ale tkwił we mnie ten ból cały czas i urażone ego. Uczucia schowałem najgłębiej jak sie da i po części unikałem 

Nie sądzisz, że czas najwyższy coś zmienić? 

Gość top

jeebac durna babe

Gość heyhey
13 minut temu, Gość End99 napisał:

Tak robila, ale ja byłem wciąż obrażony i odpuscila. Tym bardziej że przestaliśmy gadać. Nie powiedziała nigdy że żałuję

może po prostu chciała być miła i utrzymywać koleżeńskie relacje. Zauwazyła, że Ty nie jesteś zainteresowany relacją  "friend zone" i (na Twoje szczęście) dała sobie spokoj. Myślę, ze powiedziałaby że żałuje gdyby faktycznie tak było. 

Gość End99
Przed chwilą, Gość heyhey napisał:

może po prostu chciała być miła i utrzymywać koleżeńskie relacje. Zauwazyła, że Ty nie jesteś zainteresowany relacją  "friend zone" i (na Twoje szczęście) dała sobie spokoj. Myślę, ze powiedziałaby że żałuje gdyby faktycznie tak było. 

No nie wiem, wygląda na zakłopotana jakby jej było wstyd. Nie dałem nigdy nikomu kosza ale to pewnie też nie fajne

Gość gość
1 minutę temu, Gość End99 napisał:

No nie wiem, wygląda na zakłopotana jakby jej było wstyd. Nie dałem nigdy nikomu kosza ale to pewnie też nie fajne

ona najwyraźniej nic już z tym zrobić nie zamierza więc co najwyżej Ty możesz spróbować drugi raz ...szczerze mówiąc uważam, że sobie dopowiadasz to, że "coś jej się odmieniło" ale jak nie zapytasz to się nie dowiesz, najwyżej drugi raz się wygłupisz. 

Gość Niedzielny
1 minutę temu, Gość gość napisał:

ona najwyraźniej nic już z tym zrobić nie zamierza więc co najwyżej Ty możesz spróbować drugi raz ...szczerze mówiąc uważam, że sobie dopowiadasz to, że "coś jej się odmieniło" ale jak nie zapytasz to się nie dowiesz, najwyżej drugi raz się wygłupisz. 

Dobrze radzisz

Gość Gość

Może miała jakiś powód by dać ci koszta ? Może zmieniła zdanie bo z czasem coś poczuła. Czy po koszu nawiązywała jakiś kontakt ? Jeżeli tak to pewnie żałuje. 

Gość Niedzielny
15 minut temu, Gość End99 napisał:

Wiem, ale to tylko skutek kosza że taki byłem. Gdyby najpierw były przeprosiny inaczej by się potoczyło. A nie kobieta Cię olewa, podejrzewa że sie w niej kochasz i nagle okazuje sympatię jak gdyby nigdy nic. Jaka w tym logika? Co tu myśleć?

OK. Ale wytłumacz mi jeszcze jedno; Ty wyznałeś jej miłość, powiedziałeś KOCHAM a ona dała Ci kosza? Dobrze rozumiem? Tak to było?

Gość End99
2 minuty temu, Gość Niedzielny napisał:

OK. Ale wytłumacz mi jeszcze jedno; Ty wyznałeś jej miłość, powiedziałeś KOCHAM a ona dała Ci kosza? Dobrze rozumiem? Tak to było?

Nie wyznalem miłości inaczej to zrobilem, innymi słowami, ale przekaz był jasny.

Gość Niedzielny

Nie wyznalem miłości inaczej to zrobilem, innymi słowami, ale przekaz był jasny.

To przybliż trochę w jak to zrobiłeś? Może ona po prostu inaczej to odebrała. 

Gość End99
1 minutę temu, Gość Niedzielny napisał:

To przybliż trochę w jak to zrobiłeś? Może ona po prostu inaczej to odebrała. 

Nie jest głupia i zrozumiała

Gość Niedzielny

To przybliż trochę w jak to zrobiłeś?

*To przybliż trochę w jaki sposób to zrobiłeś?

Gość Gość
24 minuty temu, Gość End99 napisał:

Wiem, ale to tylko skutek kosza że taki byłem. Gdyby najpierw były przeprosiny inaczej by się potoczyło. A nie kobieta Cię olewa, podejrzewa że sie w niej kochasz i nagle okazuje sympatię jak gdyby nigdy nic. Jaka w tym logika? Co tu myśleć?

Oczekujesz od niej żeby cię przeprosiła bo dała  ci kosza ? Serio ?  Chyba ci jednak aż tak nie zależy na niej.

Gość End99

Powiedziałem że jestem nią zainteresowany itp

Gość K4k
3 minuty temu, Gość End99 napisał:

Może nie była przekonana, że to na poważnie z twojej strony. No i inne czynniki też mogły być istotne...wiwsz przecież. 

Gość Niedzielny
3 minuty temu, Gość End99 napisał:

Nie jest głupia i zrozumiała

A teraz zobacz w jaki sposób odpowiadasz, jeśli z nią w ten sam sposób próbujesz się porozumiewać; na zasadzie DOMYŚL SIĘ, to nie dogadasz się z nią na pewno. 🙂

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Na chwile napisał:

Powinien sie umowic z dziewczyna ktora mu dala kosza? Wybacz ze spytam... a ile razy? 😉

Macił jej w głowie, niby chciał a nie chciał.Taki bojący dudek.

Gość End99
1 minutę temu, Gość K4k napisał:

Może nie była przekonana, że to na poważnie z twojej strony. No i inne czynniki też mogły być istotne...wiwsz przecież. 

Mogła by to powia tak to sytuacja prosta, nie chce bo nie. Mogła by tylko powiedzieć że miala zły dzień, że przesadzila, cokolwiek co by mnie nakierowało

Gość Gość
5 minut temu, Gość End99 napisał:

Wielce wątpliwe 😳 Założę się ze tylko powiedziałeś ze ona ci się podoba a potem liczyłeś na cud nie robiąc nic 

Gość K4k

Mogła by to powia tak to sytuacja prosta, nie chce bo nie. Mogła by tylko powiedzieć że miala zły dzień, że przesadzila, cokolwiek co by mnie nakierowało

Porozmawiaj z nią, to ci powie. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość End99 napisał:

Powiedziałem że jestem nią zainteresowany itp

Czyli prawie nic nie powiedziałeś 🙈👌

Gość gosc

A teraz zobacz w jaki sposób odpowiadasz, jeśli z nią w ten sam sposób próbujesz się porozumiewać; na zasadzie DOMYŚL SIĘ, to nie dogadasz się z nią na pewno. 🙂

Tak z nią podobnie.Domyśl sie babo, a jak nie to daje ci kosza, ale zrzucac wine bede na ciebie.

Gość Niedzielny

Ale z czym przesadziła? Coś przykrego Ci powiedziała czy jak?

Gość End99

Reakcja była jasna, że mam się nie zbliżać i późniejsze zachowanie i cudowna odmiana w przyjacielską

Gość gosc
16 minut temu, Gość Niedzielny napisał:

A co jej dalo to wyznanie, jeśli nie pozwoliłeś zbliżyc sie do siebie?

Gość gosc

Reakcja była jasna, że mam się nie zbliżać i późniejsze zachowanie i cudowna odmiana w przyjacielską

Ty uciekasz od glebszych relacji.

Gość K4k
4 minuty temu, Gość End99 napisał:

Widocznie dużo modliłeś się o cud:) 

Porozmawiaj z nią. 

Gość gosc
5 minut temu, Gość Niedzielny napisał:

Ale z czym przesadziła? Coś przykrego Ci powiedziała czy jak?

Nie było spotkań to przestała sie odzywać.

Gość Gość

A wcześniej to się nie chciała przyjaźnić. Wiesz piszesz zbyt ogólnikowo nie można twojego zachowania racjonalnie ocenić brak konkretów ona pewnie cię nie zrozumiała czego ty od niej chcesz. Może nie potraficie ze sobą rozmawiać. A może ty chciałeś relacji tylko wyłącznie intymnych a ona chce faceta di życia. 

Gość End99

My nawet sekundy ze sobą nie umiemy wytrzymać jest takie napięcie, tyle pytań a nie wypada ich zadawać. Przynajmniej mi jest ciężko