Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca

Ile związków mają w życiu normalne kobiety do 30tki?

Polecane posty

Gość lol

pewnie wielu - a jak już załapie cellulit, zwisajacy cyc i bachora czyli tak ok po 30tce to szuka frajera którego wczesniej olewała

karma wraca amen

Gość gość

Żeby kogoś poznać trzeba z nim pomieszkac z rok. Beczkę soli z nim zjeść i oglądać go w różnych życiowych sytuacjach. Taka prawda. I mówi wam to stara baba, która już trochę związków miała i trochę przezyla. Dopiero jak się z kimś zamieszka to wychodzą takie rzeczy, że głowa mała. Ja odkrywalam różne przerażające rzeczy, po których był rozpad związku, różne "małe tajemnice" dla mnie niedopuszczalne u partnera, a z którymi się klamkowali miesiacami kiedy mieszkaliśmy osobno. Do tego jak zamieszka się razem to wychodzą wszelkie nawyki, które czasam naprawdę uniemożliwiają drugiej osobie normalne funkcjonowanie, a czasem po prostu widzimy, że to nie to bo nie jesteśmy w stanie akceptować chociazby wycierania baboli pod stół, zostawiania po sobie w całej łazience kłakow i inne "drobnostki", które dla jednego są normą, a dla drugiego nieakceptowalne. Mieszkanie razem przed ślubem jest grzechem tzw śmiertelnym (ciężkim) co jest dla mnie paranoja. Nigdy więcej nie właduje się już w takie małżeństwo mimo iż kościół na to nie zezwala. Bo można zniszczyć sobie całe życie i nie da się tego już cofnąć. 

Gość Mmm

1 i nie jestem normalna. Był moim pierwszym i jedynym partnerem, po jakimś czasie mnie olał i od tego czasu boję się stworzyć jakąkolwiek relację. Zmieniam ich, bawię się nimi i się nie przywiązuję, bo się tego boję. 

Gość Gość

Ja miałam sporo facetów, ale długoletnie związki dwa. Jeden do 30-stki. I drugi pomiędzy 30-40. I uważam, że to kwestia szczęście w sumie. Gdybym tych facetów nie poznała, to nie widzę absolutnie nikogo w swojej historii randkowania i romansowania z kim chciałabym być.. 

Gość Hmm
12 godzin temu, Gość Romina napisał:

Tak byłam, pierwszy był trochę zdziwiony ,bo on miał 2 dziewczyny wcześniej. Nie robił z tego jakiegoś wielkiego problemu. Natomiast drugi potrafi się śmiać i w żartach pytać, gdzieś Ty była - w piwnicy?? Mnie to śmieszy, ale faktycznie trochę zmarnowałam młode lata, jak tak teraz na to patrzę

Ile teraz lat masz