Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdkd

czy uważacie że facet powinien być od kobiety starszy?

Polecane posty

Gość dgdkd

czy nie ma to znaczenia? czy robi jakąś różnice jeśli kobieta jest starsza tylko o rok lub dwa lata?

Gość Gość

Bez różnicy wiek nie równa się dojrzałość 

Gość gość1988

Ok.10% facetów wybiera starsze od siebie partnerki. Więc w czym problem? Ja osobiście wolę młodsze od siebie. Moja partnerka jest o 3 lata młodsza ode mnie. Gdybym jednak zakochał się w kobiecie o rok, dwa starszej ode mnie to z pewnością bym jej nie porzucił tylko dlatego, że jest ode mnie trochę starsza. Pewne jest to, że nie byłbym w stanie związać się z kobietą starszą ode mnie o więcej niż 2-3 lata. Mój kumpel związał się z partnerką  starszą o 8 lat. W moim przypadku byłoby to niemożliwe. 

Gość gość

facet może być straszy tak do max 10 lat. Powyżej to już starcie innych światów, mało wspólnych tematów bo dojrzewało się w innych okresach...taka znajomość może być fascynująca jak kobieta ma 25 lat a facet 38 (bo "och, jaki on dojrzały, już ustabilizowany finansowo i w ogóle")...ale jak ona ma 35 i jest wciąż stosunkowo młoda a on 48 to już zaczynają się schody w porozumieniu i tym co oboje chcą. 

kobieta może być starsza ale tak do 4 lat. Po prostu kobiety szybciej się starzeją od facetów, lepiej dla kobiety by ta różnica wzwyż nie była za duża bo facet szybko zacznie się oglądać za młodszymi. Sad but true

Gość Jarek
8 minut temu, Gość gość napisał:

kobieta może być starsza ale tak do 4 lat. Po prostu kobiety szybciej się starzeją od facetów, lepiej dla kobiety by ta różnica wzwyż nie była za duża bo facet szybko zacznie się oglądać za młodszymi. Sad but true

W sedno- 100/100.

Gość gość
15 minut temu, Gość gość1988 napisał:

Gdybym jednak zakochał się w kobiecie o rok, dwa starszej ode mnie to z pewnością bym jej nie porzucił tylko dlatego, że jest ode mnie trochę starsza

Mam tak samo. Wolę młodsze, ale dziewczyna rok, dwa lata starsza to praktycznie rówieśnica. No 3 lata starsza jakbym bardzo się zakochał. Ale nie czaje gości co się prowadzają z laskami 7, 8 i więcej lat starszych. Powyżej 10 lat to już zboczenie chyba.  Choć Ok, rozumiem że istnieją entuzjasci milfów podobnie jak homoseksualiści, bi itd. 

Gość gość

Tak. Te zwyczajowe 2 lata są ok. 

Gość gość1988
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Mam tak samo. Wolę młodsze, ale dziewczyna rok, dwa lata starsza to praktycznie rówieśnica. No 3 lata starsza jakbym bardzo się zakochał. Ale nie czaje gości co się prowadzają z laskami 7, 8 i więcej lat starszych. Powyżej 10 lat to już zboczenie chyba.  Choć Ok, rozumiem że istnieją entuzjasci milfów podobnie jak homoseksualiści, bi itd. 

Przybij piątkę!

Gość gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

Nie zaczął 🙂 Wciąż wyglądam młodziej od niego 😛 

Gość djdld

ale kobieta to nie może zostawić starego męża dla młodszego kochanka co?