Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23tc

Jak się pozbyć dzieci jego eks kobiety z naszego życia?

Polecane posty

Gość Gosc

Czytajcie ze zrozumieniem!

Gość Xxxx

Samica nie lubi sladow innej samicy, proste, jakby chciala dzieciatego to by wziela dzieciatego, zostala zaskoczona, ale juz za pozno, jestes w ciazy, wiec musisz sie w tym odnalezc, zabranianie kontaktu nie ma sensu, niech sie spotka, uspokoi sie, potem one wejda w zwiazki I zajma sie soba, nie panikuj

Gość Osaa
21 minut temu, Gość On ma dzieci napisał:

To niepojęte  że  chcesz mu utrudniać  kontakt  z dziećmi  to jego  dzieci  z jego  matka  już  nie musi  się  widywać  a z dziećmi  i owszem  Jak  go brałaś  to wiedzialas ze z dobrodziejstwem inwentarza  

To nie jego dzieci wiec sie nie rzucajcie:)

Gość gość

jestem kobieta i nie rozumiem tak durnej baby jak autorka. Serio, ale może ja nie jestem taka egoistka, ani ni mam takich kompleksów, zę byle co mi zagrozi. Ile on sie naspotyka z tymi prawie dorosłymi dziećmi? Raz na tydzień lub dwa, to tak jakby z kumplami wyszedł, albo na siłownię. Dzieciaki w tym wieku maja swoje zycie i znajomych i nie będą mu siedzieć na głowie, zajmować się nimi też nie trzeba  24 godz na dobe. Serio ześ sie laska  podłamała bo ci godzina , czy dwie ubęda w tygodniu? co za rozdęte do absurdu ego i egoizm

Gość SieLanka

To dzieci które wychowały się przy nim.Super że jest dla nich przykładem i chcą kontaktu.Swiadczy tylko o tym że fajny z niego gosc.Co Ty robisz?a potem wszędzie narzekają że faceci uczuć nie mają.

Gość Ggghgh

Zaskoczyliscie mnie, jak baba bierze rozwod zieje jadem I nienawiscia, wszystko mu zabierze alimenty jak najwieksze dla jej dziecka, a najlepiej jakby byl juz zawsze nieszczesliwy a dla jego prawie doroslych dzieci po rozstaniu to aniolek? I spotkanka? Watpie:) odwracam sytuacje bo szczujecie na autorke ktora po prostu miala inna wizje, ale po 10 letnim zwiazku to zawsze cos sie ciagnie, lepiej brac takiego co miejsca nie zagrzal u innej:) bo prawie on rozwodnik a ty panienka a to zgrzyt czesto

Gość Ggghgh

A te dzieci to tak jednoczesnie sie zgadaly? Po 3 latach? Pewnie pogadaly I sie zbuntowaly na matke 🙂 mialy telefon wczesniej? To by zadzwonily wczesniej, pewnie maja dosyc mamuski I szukaja wsparcia:) przeciwko jej dyktaturze

Gość Lola114

Zeyczajnie stwierdzily ze tesknia. To nastolatki. Dla nich pewnie wystarczy widziec sie z nim 1-2 razy w miesiacu, albo zadzwonic sporadycznie. Trzy lata juz sie nie widzieli to i emocjonalnie wiele sie zmienilo. W tym wypadku pewnie bylby telefon przy swietach, lunch przy urodzinach, pogratulowanie dobrych ocen przy koncu roku..autorka przesadza