Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psudooo

Co sądzicie na temat ceny ułożenia gresu?

Polecane posty

Gość Psudooo

Pokój 12m2. Położenie gresu na podłodze. Tylko Docinki i fugowanie. Żadnego docinania pod kątem czy układania w dziwne wzory, bez cokołów. Czy cena 700zł za robocizne przez Nie fachowca tylko kumpla to dużo czy mało? Widziałem jak kładzie kafle, ładnie i równo. Co myślicie o cenie? Kompletnie nie mam rozeznania w temacie

Gość Kiss
27 minut temu, Gość Psudooo napisał:

Pokój 12m2. Położenie gresu na podłodze. Tylko Docinki i fugowanie. Żadnego docinania pod kątem czy układania w dziwne wzory, bez cokołów. Czy cena 700zł za robocizne przez Nie fachowca tylko kumpla to dużo czy mało? Widziałem jak kładzie kafle, ładnie i równo. Co myślicie o cenie? Kompletnie nie mam rozeznania w temacie

A Google masz? Bo właśnie wygooglałam ceny za tę usługę i to ok. 110-115zł/m2 czyli 1320 za całośc.

Gość Kiss

Nawiasem mowiac juz widzę, że sama będe musiała położyc bo tyle nie dam.

Gość Psudooo

No właśnie sprawa wygląda tak że jak wspomniany wyżej kumpel powiedział cene ludziom u których ma to robić to oni wywalili gały ze zdziwienia i teraz nie wiem czy uważali że to duzo czy zdziwili się że tak tanio. Zgodzili się na robotę ale wiem że zależało im na czasie wiec może stwierdzili że to dużo ale się zgodzili byle szybko?