Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuiop

prysznic po wfie?

Polecane posty

Gość yuiop

Witam, mam pytanie o branie prysznica po wfie. Studiuję dziennie. Rano o 8 jednego dnia mam półtora godzinny wf. Jest on dość intensywny, a i ja się nie obijam - poza wfem uczelnianym uprawiam inny sport, przez co mam o wiele lepszą kondycję, zarysowane mięśnie, i potrafię dłużej i dokładniej wykonywać pewne rzeczy. Większość dziewczyn to jednak leniuszki, nie przykładają się zbyt mocno, udają że coś robią - i też się wtedy za bardzo nie pocą, za to ja mam spocone... wszystko. Mamy prysznice w łazienkach, niestety raczej będą nieużywane. Po wfie mam od razu zajęcia, wykłady, często w piątki lecę też od razu do pracy. Czy to nie będzie dziwne, gdy zacznę się rozbierać do naga by się wykąpać? W łazience nie ma zasłonek, ostatnio właściwie tylko ja i jakaś inna dziewczyna umyłyśmy buzie i tyle. W liceum, gimn, żadna z dziewczyn nie myła się po wf. Czy za bardzo histeryzuję? Wiecie, jakie są kobiety. Trochę obawiam się gadania czy dziwnych spojrzeń. jednak chcę się czuć komfortowo przez resztę dnia, w którym jestem na nogach do 21.Może na następny raz wziąć ze sobą ręcznik, żel, poczekać aż łazienka będzie wolna, szatnia w miarę pusta i wtedy wziąć prysznic?