Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MyszkaMiki

Co mogę dać chłopakowi na urodziny?

Polecane posty

Gość MyszkaMiki

Mój chłopak za niedługo ma 20-ste urodziny. On wyprawia w domu z znajomymi. Zastanawiam się co mu kupić na prezent, mój budżet to tak do 50 zł chciałabym postawić raczej na coś skromnego ale oryginalnego. On interesuje się grami, wojskiem, asg. Tylko że ja się na tym nie znam kompletnie i jakbtm miała wybierać jakąś grę to nawet nie wiem czy już jej nie ma czasami... Także to odpada. Macie jakiś pomysł? Myslalam żeby kupić antyrame i wstawić jakieś nasze zdjęcia ale wydaje mi się że to byłoby lepsze na jakąś nasza rocznicę czy coś a pozatym jesteśmy ze sobą pół roku. Liczę na jakieś pomysły 😄

Gość asia538

Opcji jest wiele. Na tą chwilę przychodzi mi na myśl:

- Jakaś książka o jego zainteresowaniach, ale to będzie dobry pomysł jeśli lubi czytać bo w przeciwnym wypadku taki średni 

-Perfumy jakieś ładne które tobie się podobają 😄

- Bluzka jeśli znasz jego rozmiar 

- Ramka jest fajnym pomysłem 

- Może album?

- Portfel

- Zestaw do golenia 

Może przygotuj jakiś miły wieczór, uszykuj jakąś kolacje albo możesz upiec jakieś ciasto i miło spedzcie czas to też fajny prezent i aż tak drogo cię nie wyjdzie tylko kupisz składniki i poswiecisz trochę czasu na przygotowanie a uwierz ze chłopaki coś takiego też potrafią docenić 😉

Pamiętaj, że liczy się gest, a nie to co mu kupisz. 

Gość lukasz

Skoro interesuje się z wojskiem kup mu nóż, tylko z dobrej stali, żeby się nie połamał przy pierwszej lepszej okazji 😉

Gość przem91

daj mu pisssdy

Gość Nattiii

A może kosmetyki? U mnie zawsze sprawdza się marka Masveri. Mój chłopak na początku nie był przekonany do pielęgnacji twarzy a teraz już sam kupuje kolejne kosmetyki tej marki.