Koczownik 19 Napisano Listopad 20, 2019 Piekarnia, kawiarnia, stacja benzynowa, McDonald? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga 21 Napisano Listopad 20, 2019 W jakimś sklepie, byle cappuccino. A zrobię sobie w domu. W kawiarni czasem, na stacji ze kilka razy kupiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 5 Napisano Listopad 20, 2019 W domu najczęściej pije, a jak na mieście to czasem na stacji benzynowej albo do kawiarni. Aczkolwiek częściej pije herbatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2019 21 minut temu, SOCIALSUICIDE napisał: JA KUPUJĘ TYLKO OCET. gdzie kupujesz ocet i co z nim robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Listopad 20, 2019 W sklepie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Listopad 20, 2019 (edytowany) taka w locie to kiedyś była to niestety przepłacane Coffee Heaven, jak bylam na studiach i rodzice byli h;o;j;n;i;ejsi albo miałam ze stypendium, teraz to np. Staropolska, albo w Grycan, albo w Macu, albo w kawiarni tradycyjnej na mojej Starowce ale to naprawdę od swieta obecnie i dla przyjemności, mam wlasny kubas termiczny na taka ogolne kawe poza domem, wiec mi tamte wodopoje niepotrzebne Edytowano Listopad 20, 2019 przez brokentiger87 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Listopad 20, 2019 a uzalezniona jestem dość mocno, wiec ktoś musi mi jakas dac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomidorkawowy 0 Napisano Czerwiec 23, 2021 Taką ziarnistą to w dobrerzeczy.net.pl - bardzoi dobra jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aglers1 2 Napisano 9 Czerwiec A czy ktoś moze otwierał włąsną klubo kawiarnię? Jakieś porady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
umbe 0 Napisano 11 Czerwiec Bez oszczędności chyba będzie ciężko, nie słyszałam o dotacja h na tego typu działalność, kasa z UP to przeważnie groszowe sprawy a tu trzeba zainwestować w sprzęt dla dzieci z atestem a ten jest drogi no i wyposażenie kawiarni a to też sprzęt specjalistyczny dość kosztowny. Poza tym przepisy sanepudowskie odnośnie gastronomii i osobno odnoście miejsca dla dzieci, trzeba to dobrze przemyśleć i wczytać się w przepisy i formalności. Ogólnie dobrze jest zastanowić sie nad zakupem dobrej klasy ekspresu do kawy https://www.tchibo-coffeeservice.pl/rozwiazania-dla-biznesu/dla-gastronomii I takie ekspresy znajdziesz na stronie firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach