Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpodłymnastroju

Ubezwłasnowolniona

Polecane posty

Gość Wpodłymnastroju

Nie było innego wyjścia trzeba było ją ubezwłasnowolnić. Ale groziła mi że wszystko przeze mnie że ja ją zabijam że nienawidxi. Bardzo dużo przykrych słów padło na mój temat. Nie codziennie się zamyka kogoś w psychiatryku. Szczerze to dawno powinna się leczyć tylko nie chciała i trzeba było to uszanować skoro nie stwarzała zagrożenia dla innych. Bo dla siebie stwarzała tylko że ja jestem za eutanazją.

Gość Wpodłymnastroju

Znacie może jakieś sposoby na pozbycie się bardzo brzydkich zapachów? Trzeba jej mieszkanie doprowadzić do stanu używalności.

Nie wiem jak to zrobić, jak się wchodzi aż w oczy szczypie, otwarcie okien i zrobienie przeciągu pomaga po 10-15minutach

Gość prawda

ciebie i tobie podobnych trolli należy zamknąć i ubezwłasnowolnić

nasłać na takie bydło jak ty Strasburg , kontrole europejskie itd. ty i tobie podobni stwarzacie zagrożenie dla narodu poprzez wykorzystywanie stanowisk , brak ci tematu do artykułu w jakiejś gazetce

Gość prawda amen
3 minuty temu, Gość Wpodłymnastroju napisał:

Znacie może jakieś sposoby na pozbycie się bardzo brzydkich zapachów? Trzeba jej mieszkanie doprowadzić do stanu używalności.

Nie wiem jak to zrobić, jak się wchodzi aż w oczy szczypie, otwarcie okien i zrobienie przeciągu pomaga po 10-15minutach

konusie sąsiedzki co zrobisz jak dostaniesz wezwanie za stalking i pomawianie 

Gość Wpodłymnastroju

Wszędzie czuć amoniak. To jest niewyobrażalne. Bo te koty.... No jest bardzo ale to bardzo źle

Gość Wpodłymnastroju
1 minutę temu, Gość prawda amen napisał:

konusie sąsiedzki co zrobisz jak dostaniesz wezwanie za stalking i pomawianie 

Dzieciaki idźcie do piaskownicy

Gość Wpodłymnastroju

Wczoraj też nie wyraziła zgody na leczenie niestety. Ale mam nadzieję, że do świąt wydobrzeje i chociaż przepustkę dostanie. Dla mnie to nie jest żadną radość całodobowa opieka nad taką osobą. Ale podleczy się i będzie lepiej. Nie dało się inaczej

Gość Wpodłymnastroju

Tzn wiem że nie dało się inaczej a jednak mam trochę wyrzuty sumienia. Tak bardzo nie chciała tam zostać. To nie było przyjemne. Czuje się okropnie

Gość Wpodłymnastroju

Naprawdę potrzebuje jakieś mądre rady, czym skutecznie i w miarę tanio zdezynfekować. Nie wiem ocet? Domestos? Co będzie lepsze. Chcę żeby było czysto i pachnąco kiedy wyjdzie że szpitala

Gość Wpodłymnastroju
23 minuty temu, Gość prawda napisał:

ciebie i tobie podobnych trolli należy zamknąć i ubezwłasnowolnić

nasłać na takie bydło jak ty Strasburg , kontrole europejskie itd. ty i tobie podobni stwarzacie zagrożenie dla narodu poprzez wykorzystywanie stanowisk , brak ci tematu do artykułu w jakiejś gazetce

Nie mam najmniejszego zamiaru rozpisywać się o szczegółach! Osoby, które znają podobne sytuacje też raczej tego robić nie będą. 

Muszę się wygadać bo jest mi źle i tyle. I nie wiem od czego zacząć.... 

Przeraża mnie to sprzątnie, nie znam się na chemii nie wiem czego użyć

Gość pocałuj mnie w d

oh, jestem wzruszona tą ckliwą bajką

Gość Wpodłymnastroju
Przed chwilą, Gość pocałuj mnie w d napisał:

oh, jestem wzruszona tą ckliwą bajką

Sama się całuj w d!!!

Gość Wpodłymnastroju

Brak słów do was!

Ja nie czekam na to żeby jak najwięcej ludzi i odpisało. Za to wy się nie możecie powstrzymać. To się nazywa pomoc drugiej osobie w trudnej sytuacji! Brawo wy.

Gość Wpodłymnastroju
1 godzinę temu, Gość Wpodłymnastroju napisał:

nasłać na takie bydło jak ty Strasburg , kontrole europejskie itd.

Może kontrole europejskie inaczej podeszły by do sprawy. Bo jakoś miejscowa policja, mops nie dawały tu rady a sytuacje znają od lat.

Gość Sprawiedliwość będzie

...y stalker próbuje podważyć zeznania robiąc z kogoś psychiczną?Koniarczyk już się z tego gnoju nie wywiniesz!odpowiesz za wszystko!Nie chciała tańczyć wg waszego widzimisię?fajnie komuś związek rozwalac? BEDZIECIE SIE W PIEKLE SMAZYC.Stawki śledzenie nękanie wszystko.!Wróci ci się.

Wiesz ze to odmowa zniesławienie i pomówienie?Jeszcze ci mało?A może ktoś Ciebie powinien ubezwlasnowolnic?Zgłaszam temat do największej gazety.To jeż  skandal!

1 godzinę temu, Gość Wpodłymnastroju napisał:

Może kontrole europejskie inaczej podeszły by do sprawy. Bo jakoś miejscowa policja, mops nie dawały tu rady a sytuacje znają od lat.

A To Ty nie wiesz ze to jedna klika i zmowa?mops i policja gry ją gada i mu pomagają.

Dodaj miejscowy POZ szkole podstawowa oraz sąsiedztwo.Zmowa mafijna

3 godziny temu, Gość Wpodłymnastroju napisał:

Nie było innego wyjścia trzeba było ją ubezwłasnowolnić. Ale groziła mi że wszystko przeze mnie że ja ją zabijam że nienawidxi. Bardzo dużo przykrych słów padło na mój temat. Nie codziennie się zamyka kogoś w psychiatryku. Szczerze to dawno powinna się leczyć tylko nie chciała i trzeba było to uszanować skoro nie stwarzała zagrożenia dla innych. Bo dla siebie stwarzała tylko że ja jestem za eutanazją.

A ona o tym wie?wiesz ze to przestępstwo?

Gość Papa81
11 minut temu, Gość Sprawiedliwość będzie napisał:

A ona o tym wie?wiesz ze to przestępstwo?

NO NIE BEDZIE PRACOWANIA NA WAS GUFFNA...TO NA PEWNO.