Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co ktoś się pod kogoś podszywa i pisze za niego? W jakim celu to robi?

Polecane posty

Gość gość

1. Aby go zdenerwować 

2. Aby go ośmieszyć i zadać ból

3. Aby stracił w oczach świata kafeteryjnego

4. Aby udowodnić uczucia stosując "końskie zaloty"

Jak myślicie po co?

1 minutę temu, Gość gość napisał:

1. Aby go zdenerwować 

Jak myślicie po co?

5. By utrudnić rozmowę.

Gość Gość

Właściwie pytanie dlaczego? Bo jest zazdrosny/a, zawistny/a, zakompleksiony/a, gorszy/a pod każdym wzgledem od osoby, która stara się poniżyć.

Gość Papa81

Wiesz...Nawet takim glupim podszywaniem mozna czlowiekowi zycie zniszczyc robiac mu wrogow wsrod ludzi.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Właściwie pytanie dlaczego? Bo jest zazdrosny/a, zawistny/a, zakompleksiony/a, gorszy/a pod każdym wzgledem od osoby, która stara się poniżyć.

Nie wiem czy gorszy i czy chce poniżyć ale z pewnością tacy ludzie są bezwzględni w dążeniu do swojego celu. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie wiem czy gorszy i czy chce poniżyć ale z pewnością tacy ludzie są bezwzględni w dążeniu do swojego celu. 

Nie rozumie,  że wyrządza tez sobie krzywdę,  nienawiść niszczy nadawcę, zżera od wewnątrz, powinien to wiedzieć

Gość Gość

Dlatego ja pasuje z kafe..niech się bawią, ale nie mną. Nara 

Gość Gość

Z zazdrości jak dla mnie, z zazdrości chce zdenerwowac

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie rozumie,  że wyrządza tez sobie krzywdę,  nienawiść niszczy nadawcę, zżera od wewnątrz, powinien to wiedzieć

To ty nie rozumiesz, że są jednostki które działają bez skrupułów i nie interesuje ich nic innego jak satysfakcja z tego co robi. Taka osoba zawsze musi być na pierwszym miejscu bez względu jakie sieje spustoszenie w relacjach między innych ludźmi. Osoby te nie mają w sobie nienawiści, chęci zemsty czy zrobienia komuś kuku, a mają w sobie niejako misję i poczucie, że to oni zostali wybrani.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Papa81 napisał:

Wiesz...Nawet takim glupim podszywaniem mozna czlowiekowi zycie zniszczyc robiac mu wrogow wsrod ludzi.

Mądry nie uwierzysz,  głupiec owszem jak i zawistny czekający na potknięcie, nie należy się nimi przejmować, przynajmniej wiadomo co o nas myślą. Pisze z doświadczenia, niechcący oczyścili przestrzeń wokół mnie z hipokrytow.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

To ty nie rozumiesz, że są jednostki które działają bez skrupułów i nie interesuje ich nic innego jak satysfakcja z tego co robi. Taka osoba zawsze musi być na pierwszym miejscu bez względu jakie sieje spustoszenie w relacjach między innych ludźmi. Osoby te nie mają w sobie nienawiści, chęci zemsty czy zrobienia komuś kuku, a mają w sobie niejako misję i poczucie, że to oni zostali wybrani.

Nieuświadomienia nienawiść jest nadal nienawiścią 

Gość gość

Jak dla "Projekcja" z psychologii, proszę sobie doczytać, nie będę powielać Internetu. 

Gość gość
24 minuty temu, Gość gość napisał:

1. Aby go zdenerwować 

Jak myślicie po co?

Aby skłócić kogoś z kimś.Ze mną tak było.

Gość gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Nieuświadomienia nienawiść jest nadal nienawiścią 

To jest znieczulica a nie nienawiść skarbie. To dwa różne pojęcia.

Gość gość

Co jest istotą projekcji? Jest to przypisywanie innym ludziom swoich własnych negatywnych cech, uczuć lub motywów postępowania, które zostały wyparte ze świadomości i funkcjonują w przestrzeni podświadomości. Inaczej mówiąc, przedmiotem projekcji są te „kawałki” naszego Ja, z którymi z jakichś powodów się nie utożsamiamy. Jaki jest tego efekt? Złość i poirytowanie w kontakcie z drugą osobą, a nawet na samą myśl o niej.

Gość gość

No właśnie, idźcie wszyscy na psychologię, wtedy nie będziecie pisać bzdur o innych ludziach. Każdym coś powoduje, jednym zranienia, drugim jakaś wewnętrzna walka. 

Gość M...@

Aby go ośmieszyć — szczególnie, kiedy tworzy od roku te same tematy i nic nie posuwa się w swoich czynach naprzód. Np. Temat o Kici

Gość gość

Po prostu krzyk bezradności, bo nic nie posuwa się dalej, a powinno. Jedni dają sobie spokój, drudzy rezygnują, a trzeci podejmują morderczą walkę z wiatrakami. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Co jest istotą projekcji? Jest to przypisywanie innym ludziom swoich własnych negatywnych cech, uczuć lub motywów postępowania, które zostały wyparte ze świadomości i funkcjonują w przestrzeni podświadomości. Inaczej mówiąc, przedmiotem projekcji są te „kawałki” naszego Ja, z którymi z jakichś powodów się nie utożsamiamy. Jaki jest tego efekt? Złość i poirytowanie w kontakcie z drugą osobą, a nawet na samą myśl o niej.

Pisząc,,kawałki "stajesz się się dowodem na to ze ten temat ma podstawy.To jest dowód fałszowanie rzeczywistości manipulacje i robienie z ludzi chorych dla własnego interesu.Świństwo nad swinstwami i przekręt nad przekretami.Mogę podać kto pod kogo i dlaczego się podszywa ale ta informacja tylko dla mądrych i normalnych,dla myślących.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

To jest znieczulica a nie nienawiść skarbie. To dwa różne pojęcia.

Podszywanie się pod kogoś w necie w celu ośmieszenia go jest przejawem nienawiści do tej osoby a brak reakcji czytających na to zniecxulicą. Nie jestem twoim skarbem, zachowaj ten epitet dla swoich dzieci i wnuków. 

Gość szaarŕriikkkkk

Im jest normalnie źle samym z sobą,dlatego chcą być drugą osobą...🤣😇😊

Ja jestem nie do podrobienia,bo nie szukam jelenia...🤣🤣🤣