Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Nigdy nie bede miala faceta a jesli tak to tylko po to,zeby go wykorzystac a potem szybko porzucic.

Polecane posty

Gość gosc

Bo tylko do tego sie nadaja.

Gość Gość

To ty od tych brzydkich bab?

Gość Gość

Ponczoszki i biustonosz nie czynią z ciebie kobiety, dlaczego więc piszesz w rodzaju żeńskim?

Gość gość

kolejny temat jakiejś upośledzeonej społecznie, intelektualnie i emocjonalnie nieudacznicy

Gość Jakub
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ponczoszki i biustonosz nie czynią z ciebie kobiety, dlaczego więc piszesz w rodzaju żeńskim?

Ohh Elu. Ty moja kiełbaso. 

Gość Blondie

No a na co komu facet? 

Gość ktoś

po trzydziestce  bedzie  z dzieckiem i będzie beczeć że sama... na starość  zostanie świętojebliwą gdyż obecnie  się będzie puszczać..

Gość hahaha
14 minut temu, Gość ktoś napisał:

po trzydziestce  bedzie  z dzieckiem i będzie beczeć że sama... na starość  zostanie świętojebliwą gdyż obecnie  się będzie puszczać..

Pudlo.Mam juz swoje lata,dziecka nie mam i jakos nie narzekam.Nie mierz innych swoja miara.

Gość hahaha

Zaraz posypie sie lawina hejtu.Bylo do przewidzenia :)

Gość hahaha

Zaraz posypie sie lawina hejtu.Bylo do przewidzenia :)

Gość Nigdy Nie bede miała facet

Do Autorki tekstu...

I ma Racje...Na co komu facet?

Faceci to tylko o 1nym mysla...

Pozdro. Jestem nowa i mam 23l, Wolna od 3ech lat :)

A niektorzy sie pytaja czy mam chlopaka, lub mowia zb sb chlopa poszukała...

1 godzinę temu, Gość Blondie napisał:

No a na co komu facet? 

To już chyba Ty powinnaś wiedzieć na co Ci facet. Cele mogą być przeróżne.

Gość taki_jeden_964

No a na co komu facet? 

xxxx

Zapytaj się tych milionów kobiet, które za nas wychodzą. 🙂

Gość kdjd

śmieszą mnie baby które mają ciśnienie na faceta, ale to pewnie ten typ kobiet co to żadnych pasji nie mają ani dobrej pracy a facet jest im potrzebny jak tlen do życia, to samo bachory. Jeszcze moge zrozumieć że na starość mężczyzna może sie przydać ale za młodu to na co to komu?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość kdjd napisał:

śmieszą mnie baby które mają ciśnienie na faceta, ale to pewnie ten typ kobiet co to żadnych pasji nie mają ani dobrej pracy a facet jest im potrzebny jak tlen do życia, to samo bachory. Jeszcze moge zrozumieć że na starość mężczyzna może sie przydać ale za młodu to na co to komu?

Niektórzy czują się po prostu  samotni, każdy jest inny.

Gość vvv
3 godziny temu, Gość Nigdy Nie bede miała facet napisał:

Faceci to tylko o 1nym mysla...

Nie wszyscy.

Gość Xxxx
1 godzinę temu, Gość kdjd napisał:

Milosc dla wybranych, interesowne nie dostana milosci, dostana to na co zasluguja

Gość Nigdy Nie bede miala facet

Do gosc: vvv;  Byc moze ze faceci Nie mysla tylko o 1nym...

Mam na pewnym (bezplatnym portalu) konto i (rowniez mialam tam niedawno oglo. ze poszukuje chlopaka)- co okazalo sie kompletna klapa...Ogloszenie bylo Normalnie napisane bez zadnych kontekstow. I klapa...Panowie : Albo jajcarze,albo wyzywanie Mnie i kasowanie/blokowanie natychmiastowo konta.

Jakies 2wa miesiace temu spotkalam sie z chlopakiem ktory ma 28lat..Przez tela calkiem dobrze sie pisalo i gadalo..(troszke meczacy byl bo non stop pisal kiedy spotkanie) Niedosc ze sie spoznil na spotkanie jakies 30min doslownie pogadalismy 5minut i nagle on wypalił; Spotkamy sie jeszcze wieczorem u Mnie? Mam wolne mieszkanie. Odezwij sie wieczorem.. Wiadomo o co mu chodzilo...Nie odezwalam sie juz Nigdy do Niego. Natychmiastowo nr tela usunelam...

I Naprawde...: Nie imponuje Mi to ze jako Mechanik Samoch. pracuje za rzekomo 4 tysie i ma samochod za 13tysiecy.

Na dodatek..Skoro Mieszkam w okolicach Warszawy to po co panowie piszecie do Mnie Z; Krakowa,Wrocławia,Suprasla,Gdyni itp Ja jakos Nie wierze w zwiazki na odleglosc...

(Mam 23l i jestem nowa tu)

Gość Xxxx
2 minuty temu, Gość Nigdy Nie bede miala facet napisał:

Do gosc: vvv;  Byc moze ze faceci Nie mysla tylko o 1nym...

Mam na pewnym (bezplatnym portalu) konto i (rowniez mialam tam niedawno oglo. ze poszukuje chlopaka)- co okazalo sie kompletna klapa...Ogloszenie bylo Normalnie napisane bez zadnych kontekstow. I klapa...Panowie : Albo jajcarze,albo wyzywanie Mnie i kasowanie/blokowanie natychmiastowo konta.

Jakies 2wa miesiace temu spotkalam sie z chlopakiem ktory ma 28lat..Przez tela calkiem dobrze sie pisalo i gadalo..(troszke meczacy byl bo non stop pisal kiedy spotkanie) Niedosc ze sie spoznil na spotkanie jakies 30min doslownie pogadalismy 5minut i nagle on wypalił; Spotkamy sie jeszcze wieczorem u Mnie? Mam wolne mieszkanie. Odezwij sie wieczorem.. Wiadomo o co mu chodzilo...Nie odezwalam sie juz Nigdy do Niego. Natychmiastowo nr tela usunelam...

I Naprawde...: Nie imponuje Mi to ze jako Mechanik Samoch. pracuje za rzekomo 4 tysie i ma samochod za 13tysiecy.

Na dodatek..Skoro Mieszkam w okolicach Warszawy to po co panowie piszecie do Mnie Z; Krakowa,Wrocławia,Suprasla,Gdyni itp Ja jakos Nie wierze w zwiazki na odleglosc...

(Mam 23l i jestem nowa tu)

Znajomosci z takich portali to musi byc porazka, nie szukaj na sile, idealna osobe najszybciej spotkasz tam gdzie dzieli twoje pasje zainteresowania, tez w necie takie miejsca, podobnych do siebie

Gość Nigdy Nie bede miala facet

Do: Xxxx tak masz racje...

Tylko ze w dzisiejszych czasach tak sie szuka chlopaka...przez Internet...

A te cale portale intern. to chyba wszystko robia zebys Nie znalazla Chlopaka..

Jeszcze cos...I na dodatek macocha Mi kaze szukac sb chlopaka. Bo zaraz bedzie 30lat na karku i nawet pies sie za Mna Nie obejrzy...Tak Mi niedawno powiedziala.

Mam 23l...

Gość Nigdy NIE bede miala facet

Albo jeszcze cos od Mnie; (Mam 23lata)

Pisalam z chlopakiem(ma 24lata i jest Rolnikiem) jakies 2miesiace przez neta...I fajnie Nam sie pisalo. Dopoki Nie zapytalam sie go kiedy spotkanie jakies w Realu? To on odpisal ze Nie chce sie spotkac. NIE I Koniec...  A ja troche sie wkurzylam. Dodam ze mieszka ode Mnie jakies 25km (w 1na strone) wiec to Nie jest duzo... (A na portalu non stop ponawia az 6ogloszen ze poszukuje dziewczyny,jaki to on samotny,popiszemy(?),poklikamy(?) ) I tak w kòłko z tymi jego ogloszeniami...(Znajomosc zakonczyla sie z Nim tydzien temu)

Gość XXX

Ba...Najlepiej Nie miec chlopa...:)

Gość Ona
16 godzin temu, Gość vvv napisał:

Nie wszyscy.

Dla kazdego faceta seks jest najwazniejszym elementem związku.  Nie spotkalam takiego co moglby z seksu zrezygnowac na rzecz silniejszej więzi emocjonalnej.  Nie pier.dol zatem głupot.