May1223 21 Napisano Listopad 23, 2019 Cześć dziewczyny! Czy któraś podchodzi do in vitro w kilinice Zdrówko w Niemczu? Mało jest informacji o tej klinice w internecie.... może któras z Was się tak leczy! ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronika Napisano Styczeń 16, 2020 Dnia 23.11.2019 o 20:32, May1223 napisał: Cześć dziewczyny! Czy któraś podchodzi do in vitro w kilinice Zdrówko w Niemczu? Mało jest informacji o tej klinice w internecie.... może któras z Was się tak leczy! ? Hej. Ja leczę się w tej klinice u polecam całym sercem właściciela dr Adamczaka i moja lekarkę dr Stawska ( w sumie chodzę do nich obu) miałam 2 transfery . 1 świeży 3 dniowy nieudany , drugi crio jak na razie udany - 5 tydzień ciąży , jeszcze przed USG jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronika Napisano Styczeń 16, 2020 Dnia 23.11.2019 o 20:32, May1223 napisał: Cześć dziewczyny! Czy któraś podchodzi do in vitro w kilinice Zdrówko w Niemczu? Mało jest informacji o tej klinice w internecie.... może któras z Was się tak leczy! ? Hej. Ja leczę się w tej klinice u polecam całym sercem właściciela dr Adamczaka i moja lekarkę dr Stawska ( w sumie chodzę do nich obu) miałam 2 transfery . 1 świeży 3 dniowy nieudany , drugi crio jak na razie udany - 5 tydzień ciąży , jeszcze przed USG jestem Dnia 23.11.2019 o 20:32, May1223 napisał: Cześć dziewczyny! Czy któraś podchodzi do in vitro w kilinice Zdrówko w Niemczu? Mało jest informacji o tej klinice w internecie.... może któras z Was się tak leczy! ? Jakby co jestem na forum in vitro 2019 jakbyś coś potrzebowała to pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasienka30 8 Napisano Grudzień 29, 2021 Cześć, czy są nowe opinie na temat tej kliniki? Zaczynam leczenie i proszę o opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda85. 0 Napisano Styczeń 4, 2022 Witam, ja tez umówiłam się na pierwsza wizytę. Jesteś już po? Długo tam czeka się na invitro i dofinansowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda85. 0 Napisano Styczeń 4, 2022 Dnia 29.12.2021 o 17:34, Kasienka30 napisał: Cześć, czy są nowe opinie na temat tej kliniki? Zaczynam leczenie i proszę o opinie Witam ja tez umówiłam nas na pierwsza wizytę. Jaka jest Twoja opinia? Czasowo długo czeka się na invitro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasienka30 8 Napisano Styczeń 4, 2022 2 godziny temu, Magda85. napisał: Witam ja tez umówiłam nas na pierwsza wizytę. Jaka jest Twoja opinia? Czasowo długo czeka się na invitro? Cześć, jestem dopiero po 1 wizycie konsultacyjnej, jestem w trakcie badań i czekam na drugą wizytę. Nie mam dofinansowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bialystorczyk123 0 Napisano Styczeń 27, 2022 Ja jestem w trakcie stymulacji. Też nie mam dofinansowania. Nie wiem czy Zdrówko to dobry wybór. Okaże się. Koleżance udało się u nich za 1 razem. Zawsze jak się uda, to ktoś poleca, jak niepowodzenie, to odradza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasienka30 8 Napisano Styczeń 31, 2022 Mi zdrowko polecił mój ginekolog więc myślę że warto. A do tej pory jak twoje odczucia? Ja mam wizytę w czwartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasienka30 8 Napisano Luty 1, 2022 Dnia 27.01.2022 o 20:25, Bialystorczyk123 napisał: Ja jestem w trakcie stymulacji. Też nie mam dofinansowania. Nie wiem czy Zdrówko to dobry wybór. Okaże się. Koleżance udało się u nich za 1 razem. Zawsze jak się uda, to ktoś poleca, jak niepowodzenie, to odradza. Jaki jest u was problem? Jesteś z okolic Bydgoszczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bialystorczyk123 0 Napisano Luty 13, 2022 U mnie problem z jajowodami. Niby drożne a miałam 2x ciąże pozamaciczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach