Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wisienka

Facet do wynajęcia

Polecane posty

Gość Hania

Wisienko mam tak samo. 34 lata nie mam dzieci ale co noc ryczę do poduszki. Faceci niestety są podli, nie odczuwają czegoś takiego jak miłość, nimi rządzi tylko chuć. Jestem po rozstaniu, narzeczony mnie zdradzil i szczerze to nawet nadzieja u mnie już zdechla. Nadzieja na cokolwiek i wiara w ludzi. Dla mnie życie jakby stracilo sens. Dla mnie jeśli nie ma w zyciu zdrowia i PRAWDZIWEJ miłości, to nie ma nic. 

Gość taki obraz wasz
4 godziny temu, Gość Hania napisał:

Faceci niestety są podli, nie odczuwają czegoś takiego jak miłość, nimi rządzi tylko chuć.

Odczuwamy, tylko trzeba myśleć i wybierać normalnych, kochających partnerów (no i starać się w związku).

Dnia 23.11.2019 o 22:22, Gość Wisienka napisał:

Gdzie znajde faceta do wynajecia? 

Szalona desperacja 🙂 ale brawo za odwagę 🙂

Gość maczu piczu

I juz twoje reakcje tutaj wiele mowia o tobie i twoim charakterze. Ktos prosi cie o miasto bo moze ma powazne zamiary. Dlaczego nie? Inni tez tutaj szukaja...a ty od razu blokujesz. Nie, nie bedziesz sie logowac bo bywasz tu tylko sporadycznie? A co ma jedno do drugiego? Nawet jak sie rzadko bywa mozna byc zalogowanym. I pewnie podobne zachowania serwujesz tym, z ktorymi sie czasem umawiasz i oni wlasnie dlatego uciekaja. Takie drobne dziwactwa ludzi zniechecaja. Dla mnie od razu takie zachowanie odbiera ci sympatycznosc. Ty tylko jak nagrana tasma powtarzasz: ja chce komus zaplacic zeby czasem spedzil ze mna troche czasu. 

Kobieto, nie tedy droga. Sorry!

Gość Racjonalny
12 godzin temu, Gość Wisienka napisał:

To placenie to nie dlatego, ze place i wymagam, tylko z desperacji...Ja juz mysle sobie, ze kto w ogóle by chcial isc ze mna do kina/teatru bezinteresownie???

Nie chce sie tu rejestrowac, sporadycznie tu jestem-glownie jak mam dola.

Szczęściu trzeba czasem dać szansę.

Żeby ktoś mógł się z Tobą skontaktować, to musisz to umożliwić, jeśli nie rejestracja, dla komunikacji przez prywatne wiadomości, może być specjalnie założony na takie kontakty mail, który można porzucić jesli będzie przychodziło tam zbyt wiele spamu, lub jakieś nieprzyjemne wiadomości.
Bez dania szansy nic się nie stanie samo.
W realnym świecie trzeba wyjść między ludzi i też dać szansę.

Siedząc w domu i rozpaczając nic się nie zmieni.

Gość Racjonalny
11 godzin temu, Gość Hania napisał:

Wisienko mam tak samo. 34 lata nie mam dzieci ale co noc ryczę do poduszki. Faceci niestety są podli, nie odczuwają czegoś takiego jak miłość, nimi rządzi tylko chuć. Jestem po rozstaniu, narzeczony mnie zdradzil i szczerze to nawet nadzieja u mnie już zdechla. Nadzieja na cokolwiek i wiara w ludzi. Dla mnie życie jakby stracilo sens. Dla mnie jeśli nie ma w zyciu zdrowia i PRAWDZIWEJ miłości, to nie ma nic. 

Mężczyźni też odczuwają miłość, tylko w realnym życiu o wiele lepiej sprawdza się zastąpienie uczucia miłości, pożądaniem. 
W sumie jest to podobne uczucie, bo kobieta nam się podoba, mamy na nią chęć i kobietom też jest łatwiej zadowolić faceta który chce od nich sexu, niż takiego, który chce miłosci duchowej, którą każdy odczuwa inaczej.

Niedawno też byłem zakochany w kobiecie, zrobiłem bardzo dużo, żeby mnie chciała, a jednak nic z tego nie wyszło. Woli się umawiać z kolejnymi facetami, niż kogoś kto bardzo się w niej zakochał.

Gość Racjonalny
11 godzin temu, Gość Hania napisał:

Mężczyźni też odczuwają miłość, tylko w realnym życiu o wiele lepiej sprawdza się zastąpienie uczucia miłości, pożądaniem. 
W sumie jest to podobne uczucie, bo kobieta nam się podoba, mamy na nią chęć i kobietom też jest łatwiej zadowolić faceta który chce od nich sexu, niż takiego, który chce miłosci duchowej, którą każdy odczuwa inaczej.

Niedawno też byłem zakochany w kobiecie, zrobiłem bardzo dużo, żeby mnie chciała, a jednak nic z tego nie wyszło. Woli się umawiać z kolejnymi facetami, niż kogoś kto bardzo się w niej zakochał.