Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Profesor

Do samotnych kobiet - czemu nie założycie sobie konta na badoo?

Polecane posty

Gość Profesor

Tam znajdziecie faceta w max 1 dzień, nawet jak jesteście niezłymi pasztetami.

Faceci są zdesperowani i lecą na wszystko byle by miało otwór

Gość Zażenowany

Dokładnie a one się na wszystko nabiorą co im tam powciskają, to jest dopiero żałosne.  I piszę to jako chłopak. Po prostu obiektywnie patrząc to są tam sami desperaci którym tylko jedno w głowie a te kobiety lecą na nich i kupią każdy kit który im wcisną. Za to tych 5% porządnych odrzucą bo powiedzą że są nudni (tylko dlatego bo są szczerzy i nie umią bajerować).

Gość facet
7 minut temu, Gość Zażenowany napisał:

Dokładnie a one się na wszystko nabiorą co im tam powciskają, to jest dopiero żałosne.  I piszę to jako chłopak. Po prostu obiektywnie patrząc to są tam sami desperaci którym tylko jedno w głowie a te kobiety lecą na nich i kupią każdy kit który im wcisną. Za to tych 5% porządnych odrzucą bo powiedzą że są nudni (tylko dlatego bo są szczerzy i nie umią bajerować).

Dokładnie piona!!! Ja tez jestem facetem 29 lat i wlasnie nagrywam samotną matkę na badoo ale widzę ze typiara jest zalosna. Sfiksowany łeb, zawyzone ego pomimo tego ze juz ma bachora. Tfu. Chcialem dac szanse, ale obrzydlistwo.

PANOWIE JAK NAJDALEJ OD SAMOTNYCH MATEK!!!! GORĄCA PROŚBA!! 🙂

badoo, to jakaś bez echa strona, czemu na sympatii mi wchodzi po paręnaście osób czasem a tam żadna?

Kiedyś było fajne forum założone przez osoby, które zdradzają. Koniec końców ktoś się na nich uwziął i rozpracował kto z imienia i nazwiska tam pisuje i tak się skończyło moje czytanie tego forum. Ciekawie tam ludzie pisali, dużo można było się dowiedzieć. Myślałem, że to w końcu przerodzi się w coś na styl: ja mam chęć a on/ona nie i może się bzykniemy i chyba to do tego dążyło ale się rypło.

Gość Zażenowany
11 minut temu, Gość facet napisał:

Dokładnie piona!!! Ja tez jestem facetem 29 lat i wlasnie nagrywam samotną matkę na badoo ale widzę ze typiara jest zalosna. Sfiksowany łeb, zawyzone ego pomimo tego ze juz ma bachora. Tfu. Chcialem dac szanse, ale obrzydlistwo.

PANOWIE JAK NAJDALEJ OD SAMOTNYCH MATEK!!!! GORĄCA PROŚBA!! 🙂

Też się z tobą zgadzam. Mój kuzyn też chciał dać szanse kobiecie która miała 22 lata i dwóch dzieciaków. Ciągle mu pisała by wysyłał jej zdjęcia i jak jej jedno nie pasowało to wybrzydzała i nie odzywała się do niego przez kilka dni a on załamany był i aż błagał ją by go polubiła. Najpierw udawała że jej tak żle bo nie może nikogo znależć dlatego że ma dzieci a potem powiedziała mu że tylko z nim pisała bo się jej strasznie nudziło i usuneła konto i zostawiła go bez odpowiedzi a wcześniej pisali ze sobą ponad 2 miesiące.

Gość Nocny gość
10 minut temu, Bezedury napisał:

Kiedyś było fajne forum założone przez osoby, które zdradzają. Koniec końców ktoś się na nich uwziął i rozpracował kto z imienia i nazwiska tam pisuje i tak się skończyło moje czytanie tego forum. Ciekawie tam ludzie pisali, dużo można było się dowiedzieć. Myślałem, że to w końcu przerodzi się w coś na styl: ja mam chęć a on/ona nie i może się bzykniemy i chyba to do tego dążyło ale się rypło.

Czyli to nie było fajne forum. Jak tak można zdradzać będąc w związku?

Nie neguję faktu zdrady. Chodziło mi, że to była kopalnia wiedzy dlaczego ludzie zdradzają i dlaczego to robią.

Gość Wisienka
4 minuty temu, Bezedury napisał:

Nie neguję faktu zdrady. Chodziło mi, że to była kopalnia wiedzy dlaczego ludzie zdradzają i dlaczego to robią.

Podaj jakies przyklady dlaczego?

27 minut temu, Mariusz4 napisał:

badoo, to jakaś bez echa strona, czemu na sympatii mi wchodzi po paręnaście osób czasem a tam żadna?

Mialam tak samo! Ale powiem Ci, ze "wyroslam" z tych aplikacji i portali. Wlasnie tam 95% chve tylko na sex, a nie na realny zwiazek. Juz widze samo to haslo "samotna.mama" to jak jakas zaraza...czuje sie czasem jak tredowata. Nie kazda samotna matka ma zryty beret i wybrzydza.

Opisywali bez krępacji dlaczego i co robią. Naprawdę jakbyś to czytał/czytała to by ciśnienie Ci wystrzeliło wysoko. Naprawdę ludzie się tam nie czaili i pisali co i jak, dlatego skończyło to jak skończyło. Zapewne kilka rozwodów przez to było.

Gość Nocny gość
1 minutę temu, Bezedury napisał:

Opisywali bez krępacji dlaczego i co robią. Naprawdę jakbyś to czytał/czytała to by ciśnienie Ci wystrzeliło wysoko. Naprawdę ludzie się tam nie czaili i pisali co i jak, dlatego skończyło to jak skończyło. Zapewne kilka rozwodów przez to było.

Może ciekawe ale to smutne że tak ludzie zdradzają i że nie można już ufać nikomu, nawet najbliższej osobie

Gość Wisienka
3 minuty temu, Bezedury napisał:

O cholera to niezle...Jak dobrze, ze ja nie z tych zdradzajacych...