Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrina zeta jons

doradzcie,kolega z ktorym pilam alko powiedzial mi nastepnego dnia,zebylqm niezle porobiona ale ja wwzystko pamietalam,kazdy szczegol i racjonalnie myslalam,podobno bardzo niezdarne ruchy mialam,kiwalam sie i mowil ze jak ktos by mnie zobaczyl to ze

Polecane posty

Gość Katrina zeta jons

bardzo pijana bylam.No i sie zastanawiam nad tym bo serio wszystkie szczegoly pamietam,nic glupiego nie robilam,mogl mi sie jezyk platac bo tak mam po alko ale czy majac racjonalne myslenie mozna byc porobionym? Zastanawiam sie czy on mnie nie proboje wkrecic. Dodam,ze po powrocie do domi moja siotra mnie widziala, rozmawiala ze mna i nawet nie zczaila,ze pilam.Normalnie mnie odebrala a jak do niej pisalam wracajac do domu,czy jest juz w domu i gdzie ja jestem itd czyli dosyc sporo pisalysmy to jak przejzalam te historie smsow to bardzo poprawnie napisane byly przezemnie i wogole. Mozna byc porobionym a miec tak jak ja ? Bo tak troche nie rozumiem.

Gość Nata

Wiesz może on trochę to wyolbrzymił. 

Ja jak pierwszy raz wypilam za dużo to pamiętam z tego wszystko ale zachowanie moje było ewidentnie osoby pijanej :głupoty gadałam, nie mogła stać na nogach, kręciło mi się w głowę, do obcych ludzi opowiadałam swoje życie i miałam gdzieś reakcje