Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna8888

Jestem zdenerwowana i nie wiem co o tym myśleć zachował się jak męska kur.... Wa

Polecane posty

Gość Martyna8888

A jak myślisz co? Wydzwania od 2 dni i smsuje.

Gość Martyna8888

Ale nie tylko przez tą sytuację się rozstalismy, psulo się od września ale po tej sytuacji coś we mnie pękło już. 

Gość gość
21 minut temu, Gość Gosć napisał:

Pewnie leci na tę drugą, bądź lepiej uważna. 

to samo myślę. Skoro facet wyleciał jak filip z konopii i zaczął w ślepo bronić obcej baby, nawet nie znając sytuacji, to widać, że leci na tę drugą, i chciał jej się podlizać. Faceci przeważnie mają w doopie czyjeś kłótnie, jeżeli ich one nie dotyczą. 

Pewnie jest ładna, co?

Gość gość
21 minut temu, Gość Gosć napisał:

Pewnie leci na tę drugą, bądź lepiej uważna. 

to samo myślę. Skoro facet wyleciał jak filip z konopii i zaczął w ślepo bronić obcej baby, nawet nie znając sytuacji, to widać, że leci na tę drugą, i chciał jej się podlizać. Faceci przeważnie mają w doopie czyjeś kłótnie, jeżeli ich one nie dotyczą. 

Pewnie jest ładna, co?

Gość Martyna8888
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Pewnie jest ładna, co?

Pisałam Tb że jest bardzo zwyczajna rozumiem blond sucz z wielkimi cyckami i szczupła. Ale zwykła w dodatku ze szparami w zębach... Ale jak ktoś już pisał niewazne czy piękna czy szpetna ważne że obca. 

Gość Martyna8888

W sumie jakby była ładna to bym opuściła 😂😂

Gość Gość

Mógł jej bronić z litości, jeśli Ty ją zaatakowała, a ona szara myszka stała i nic nie mówiła. Nie wiem jak kłótnia wyglądała, więc może to nie tak, ale ja też często bronię kogoś kto leży, a jeszcze go kopią. Dużo zależy od całej sytuacji. 

Moim zdaniem pewnie w domu drzesz ryja na tego faceta i zazwyczaj niesłusznie, dlatego odruchowo stanął przeciw Tobie.
Skorzystał z okazji, żeby było dwóch na jednego.
Domyślam się, że teraz będziesz się mścić na nim przez tydzień, albo i miesiąc...
Ze stylu pisania wynika, że jesteś osobą bardzo nerwową i spróbuj się kontrolować, bo rozwalisz wasz związek.

Gość anita743
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mógł jej bronić z litości, jeśli Ty ją zaatakowała, a ona szara myszka stała i nic nie mówiła. Nie wiem jak kłótnia wyglądała, więc może to nie tak, ale ja też często bronię kogoś kto leży, a jeszcze go kopią. Dużo zależy od całej sytuacji. 

faceci raczej nie bronią z litości... przynajmniej ja osobiście jeszcze nie widziałam zazwyczaj jak coś facet robi to musi mieć w tym jakiś cel, faceci od tak nie pomagają ludziom brakuje im do tego empatii

Gość Martyna8888
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie no z litości raczej nie ale irytuje mnie jak ktoś nie zna tematu a wpierdziela się w kłótnie. A jeszcze jest nim mój facet... No przepraszam bardzo. 

Gość Martyna8888
5 minut temu, Jack445 napisał:

Moim zdaniem pewnie w domu drzesz ryja na tego faceta i zazwyczaj niesłusznie, dlatego odruchowo stanął przeciw Tobie.
Skorzystał z okazji, żeby było dwóch na jednego.
Domyślam się, że teraz będziesz się mścić na nim przez tydzień, albo i miesiąc...
Ze stylu pisania wynika, że jesteś osobą bardzo nerwową i spróbuj się kontrolować, bo rozwalisz wasz związek.

Nie jestem nerwowa, raczej od 2 dni nie mogę się uspokoić przez tą sytuację z piątku. Nie jestem osobą msciwa nic nie będę mu robić, akurat nie bawię się w takie rzeczy. Nie dre ryja uwierz mi... Ja nie z tych

Gość Gość
14 minut temu, Gość anita743 napisał:

faceci raczej nie bronią z litości... przynajmniej ja osobiście jeszcze nie widziałam zazwyczaj jak coś facet robi to musi mieć w tym jakiś cel, faceci od tak nie pomagają ludziom brakuje im do tego empatii

Trudno ocenić powód zachowania autorki faceta, a znam kilku co bronią słabszych, chociaż fakt, że większość się nie wtrąca,a niektórych by to nawet bawiło, natomiast tu trudno oceniać, czemu bez znajomości tematu wtrącił się, pewnie jakoś to wytłumaczył, coś potem powiedział. Wątpię czy kręci go szara myszka z 3 dzieci. 

Gość Właśnie o to chodzi

Pewnie tamtą daje szybko dopy i tyle 

Gość Może wie że tamta jest

Łatwa i może podupczyc

Gość gość

Ja się właśnie rozstałan z facetem z podobnego powodu, mianowicie braku lojalności. Przez przypadek wydało się, że obgaduje mnie za plecami. Szok! Do teraz w to nie mogę uwierzyć. 

Potem jeszcze wyszły flirty w pracy. Cierpie tak cholernie, że ból mnie od środka rozsadza. Kochałam osobę, która zachowała się względem mnie jak wróg - dokładnie analogiczna sytuacja do twojej. 😢☹️☹️☹️

Gość Martyna8888
7 minut temu, Gość gość napisał:

Ja się właśnie rozstałan z facetem z podobnego powodu, mianowicie braku lojalności. Przez przypadek wydało się, że obgaduje mnie za plecami. Szok! Do teraz w to nie mogę uwierzyć. 

Potem jeszcze wyszły flirty w pracy. Cierpie tak cholernie, że ból mnie od środka rozsadza. Kochałam osobę, która zachowała się względem mnie jak wróg - dokładnie analogiczna sytuacja do twojej. 😢☹️☹️☹️

Dawno temu się rozstałas? Na początku boli potem będzie oki

Gość niestety nie kumam

jak to jest że 90% postów kobiet jest o miłości, niezadowoleniu że mężczyzna jest nie taki a 90% postów facetów jest o seksie, agresywnym obwinianiu kobiet, mówieniu że kobiety są głupie

coś mi się tu nie zgadza nie dostrzegacie tego ? faceci was nienawidzą

Gość niestety nie kumam
14 minut temu, Gość gość napisał:

ty cierpisz ale jakbyś była facetem to dałabyś post w stylu : "chłopaki głupia ... mnie zostawiła,nienawidzę jej, zniszczyła mi życie, flirtowała z innymi, niech gnije jeeee" faceci to podludzie

Gość niestety nie kumam

Dlaczego w szkołach nie uczą ze faceci nie uważają kobiet za ludzi ? Dlaczego ja się dowiaduje tego koło 30 wcześniej nie chciałam wierzyć ale dowody są dosłownie na każdym kroku i nie mogę już dłużej przymykać oczu i zakładać różowych okularów...

Gość Martyna8888
3 minuty temu, Gość niestety nie kumam napisał:

ty cierpisz ale jakbyś była facetem to dałabyś post w stylu : "chłopaki głupia ... mnie zostawiła,nienawidzę jej, zniszczyła mi życie, flirtowała z innymi, niech gnije jeeee" faceci to podludzie

Haha, właśnie nie rozumiem twojego postu... Jeden upośledzony też nie umiał czytać ze miałam dowody potwierdzające to że miałam rację co do kłótni. 

Gość niestety nie kumam

to nie było do ciebie tylko tej wyżej, chodzi o to jak kobiety piszą o facetach a jak faceci o kobietach, chodzi o to że jak ludzie sie rozstają to kobieta cierpi a facet zazwyczaj idzie sie upić i pisze na forach że "... go zostawiła i nie dawała dupy"

Gość Gość
12 minut temu, Gość Martyna8888 napisał:

2 tygodnie nie mieszkamy już razem i nie mamy że sobą żadnego kontaktu. To lepiej, bo każdy SMS czyt telefon, rozdrapywalby rany od nowa. Z drugiej strony myślę sobie jak on może tak nie odezwać się skoro niby tak kochał na zaboj. Nielogiczne. Jakby tak kochał to by nie wytrzymał calkowitej ciszy i rozłąki. Mam rację? 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Martyna8888 napisał:

2 tygodnie nie mieszkamy już razem i nie mamy że sobą żadnego kontaktu. To lepiej, bo każdy SMS czyt telefon, rozdrapywalby rany od nowa. Z drugiej strony myślę sobie jak on może tak nie odezwać się skoro niby tak kochał na zaboj. Nielogiczne. Jakby tak kochał to by nie wytrzymał calkowitej ciszy i rozłąki. Mam rację? 

Gość gość
6 minut temu, Gość niestety nie kumam napisał:

to nie było do ciebie tylko tej wyżej, chodzi o to jak kobiety piszą o facetach a jak faceci o kobietach, chodzi o to że jak ludzie sie rozstają to kobieta cierpi a facet zazwyczaj idzie sie upić i pisze na forach że "... go zostawiła i nie dawała dupy"

Nienawidze facetów! 😠😠😡😡😠😡

Gość Martyna8888
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Oczywiście że tak. Ale faceci widzisz jacy są...