Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjjj

Czy naprawdę wszystkie kobiety nie lubia minetki

Polecane posty

Gość hjjj

Szczerze?

Gość hjjj
3 minuty temu, Gość Ona napisał:

Nie lubie

Dlaczego

Gość Aska

Skad taki z d u p y post ze wszystkie? Wszystkie o to pytales ?

Gość Aska

Te co maja problem z osiagnieciem orgazmu pewnie nie lubia... na szczescie jakies 90% kobiet Lubi 

Gość hjjj

Bo tu na forum często piszą że nie

Gość Luiza
3 minuty temu, Gość Aska napisał:

Te co maja problem z osiagnieciem orgazmu pewnie nie lubia... na szczescie jakies 90% kobiet Lubi 

Bzdura!! 

Gość Ainka

Ja lubię, bardzo. 

Gość Jacek

Jak nie umiesz jej zrobić dobrze to nie dziw się że nie lubią.Trzeba zacząć pieszczoty od ud brzuszka a nie od razu włazić z jęzorem i machać nim jak głupi

Gość Vebrv

A ktory facet ma dzisiaj to szczescie ze moze fajną  ci.pke lizac??? Większość ktorych znam to samotni zyjacy w celibacie, a ci którym jakims cudem udalo się związać z panienka to rzadko ktory ma przynajmniej atrakcyjna panne, a umowmy się jakiejś grubej blazie lizac tam to niezbyt atrakcyjne... moglby no najwyżej loda zrobić i to w przypadku jakbym byl pijany

Gość Gość
8 minut temu, Gość Vebrv napisał:

A ktory facet ma dzisiaj to szczescie ze moze fajną  ci.pke lizac??? Większość ktorych znam to samotni zyjacy w celibacie, a ci którym jakims cudem udalo się związać z panienka to rzadko ktory ma przynajmniej atrakcyjna panne, a umowmy się jakiejś grubej blazie lizac tam to niezbyt atrakcyjne... moglby no najwyżej loda zrobić i to w przypadku jakbym byl pijany

Co ty pierdzielisz chłopie?Ja mam 45 l jestem atrakcyjnym wysokim facetem.Przez ostatnie 2tygodnie robiłem to 21latce 25 latce i 30 latce.Wszystkie cudowne słodziutkie.

Gość Due

Wszystkie to lubią, tylko wy nie zawsze robicie to dobrze. Podszkolić się i do dzieła.

Gość gość

Zdecydowanie bardziej wolę całowanie i seks klasyczny - wręcz powiem, ze uwielbiam penetrację i tutaj jestem bardzo wrażliwa na doznania, a wiem, że dla wielu kobiet to średnia przyjemność. Dla mnie natomiast mineta jest średnio przyjemna. Już wolę zwyczajne dotykanie ręką. Oczywiście nie zabraniam ani nie ograniczam robienia minety mojemu partnerowi, bo widzę, że chyba lubi to robic, po tym jak się wręcz zatapia w tym miejscu  : P 

Gość Ja też tak chce
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Co ty pierdzielisz chłopie?Ja mam 45 l jestem atrakcyjnym wysokim facetem.Przez ostatnie 2tygodnie robiłem to 21latce 25 latce i 30 latce.Wszystkie cudowne słodziutkie.

Gdzie je poznajesz 

Gość Prawiczek36lat
57 minut temu, Gość Vebrv napisał:

A ktory facet ma dzisiaj to szczescie ze moze fajną  ci.pke lizac??? Większość ktorych znam to samotni zyjacy w celibacie, 

Dokładnie. Ja nigdy nawet nie dotykałem i nie widziałem nagiej kobiety na żywo, a co dopiero mówić o jakichś minetkach😢 Żyję samotnie w celibacie jak ostatni wyrzutek bo żadna mnie nie chce 😢

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Ja też tak chce napisał:

Gdzie je poznajesz 

Jestem przystojny wiec problemu nie mam.Ostatnią poznałem w ...metrze.:)

Gość gosc

Wstydzą się, że je.bią śledziem i tyle. Czytałem nie raz o takich, co psu dawały polizać

Gość Ja też tak chce

Jestem przystojny wiec problemu nie mam.Ostatnią poznałem w ...metrze.:)

Powiedz coś więcej umawiasz się na kawę i od razu sex?

Gość Gosc
28 minut temu, Gość Ja też tak chce napisał:

Gdzie je poznajesz 

Odwiedzam je w pracy

Gość Gość
17 minut temu, Gość Ja też tak chce napisał:

Powiedz coś więcej umawiasz się na kawę i od razu sex?

Nie od razu na sex.Z dwiema tylko miałem minetke bo mowiły że minetka to nie zdrada.Wiec powiedziałem ok .Pogadam ,zaprosze na kawke i potem do mnie albo hotelu.Jakoś mi łatwo przychodzi podryw .Nie krzywdze tych kobiet z większością sie odzywam.Mam jednak problem z ich identyfikacją po c😄😄😄W bazie danych 26 numerów telefonu😄😄😄

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Odwiedzam je w pracy

...alaj podszywie!!!

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie od razu na sex.Z dwiema tylko miałem minetke bo mowiły że minetka to nie zdrada.Wiec powiedziałem ok .Pogadam ,zaprosze na kawke i potem do mnie albo hotelu.Jakoś mi łatwo przychodzi podryw .Nie krzywdze tych kobiet z większością sie odzywam.Mam jednak problem z ich identyfikacją po c😄😄😄W bazie danych 26 numerów telefonu😄😄😄

myslisz ze da rade wyrwac zajeta dziewczyne, np. w sklepie pracujaca?

Gość Fuuuuujjj
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ale dz .i.w.k.a męska z ciebie,fuuuujjj 

Gość Ja też tak chce

a gdzie pracujesz jakie masz dochody widać po tobie że jesteś bogaty czy po prostu jesteś sympatyczny i one na to lecą

Gość Gość

Spoko.Jasne że da rade.Trzeba zacząć od wyglądu bo na to bardzo patrzą panie.Potem ładny zapach ,miłe spojrzenie .Fakieś fajne zagadywanko.Tylko nie prostackie buraczane !!! I cyk robisz minetke..A jak jestes takim napaleńcem jak ja to wróci do Ciebie w moment.😂

Gość Gosc

Nie lubię 😒

Gość Gość

No bez przesady nie jestem bogaty.Kobiety lubią bajer poczucie chumoru i tyle..Wygląd chyba działa bo mam 194 cm 94kg i młodo wyglądam.Myśle ze sie ładnie ubieram.Nie myśl sobie że sie bawie kobietami.Ja je kocham...Wszystkie..

Gość Gość

I przepraszam za błąd w słowie humor...

Gość Ladyinred
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

No bez przesady nie jestem bogaty.Kobiety lubią bajer poczucie chumoru i tyle..Wygląd chyba działa bo mam 194 cm 94kg i młodo wyglądam.Myśle ze sie ładnie ubieram.Nie myśl sobie że sie bawie kobietami.Ja je kocham...Wszystkie..

Obleśne to jest i pisze to jako kobieta. Nie boisz się,że zarazisz się czymś i przekażesz to następnej ? 

Gość Misio
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Hehehe coś mi tu nie gra:)