Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakiś tam gość

Naturalny zapach kobiety

Polecane posty

Gość Jakiś tam gość

Jak dobrze wiemy, większość pań, gdy znajdzie sobie sympatię, to przez napraaawdę długi czas potrafi ukrywać, że też jest człowiekiem - udaje, że do życia są potrzebne jej śladowe ilości pożywienia (ugryzie mały kawałek pizzy i mówi, że już jej starczy, mimo tego, że wciąż jest głodna), do toalety chodzi tylko po to, aby przypudrować nosek, potrzeb załatwiać nie musi, a jakiekolwiek beknięcie czy pierdnięcie nie wchodzi w grę, chyba że sa dziesięć lat po ślubie.

Niektóre z nich zachowują się tak w obawie, że czar pryśnie, ale czasami rzeczywiście panowie sami chcą wierzyć, że kobiety z fizjologią nie mają nic wspólnego.

I tutaj pytanie do pań - co byście powiedziały, gdyby wasz wybranek zamiast być odrzucony przez wasze zapaszki, tak naprawdę je lubił, a wręcz one by go podniecały? Gydyby lubił wasz smoczy oddech z samego rana, uważałby za urocze to, gdybyście jadły sporo, uważał za seksowne wasze bączki i beknięcia, a nawet chciał ich doświadczać z bliska, bardzo by go to podniecało i lubiłby takie dodatki podczas waszych igraszek?

Co sądziłybyście o takim przypadku, lubiłybyście to i uważały, że to sprawia, że jesteście bardzo blisko, czy może czułybyście się skrępowane i zniesmaczone tym, że ktoś w ten sposób lubi wasze ciało?

Gość PaPa81

DLUGOW nie ma i NIE BEDZIE...Pogodz sie z tym NIEDOROBIONY CFELU.

Gość Wika

No szczerze ja to bym nawet tak lubiała

Gość Wika

No szczerze ja to bym tak nawet lubiała

Gość mańek

a jesteś tłusta?

Gość Wika

Tłusta to może nie ale trochę okrąglejsza

Gość Aga

Ja śmierdzę i się z tym nie kryję, jak komuś to przeszkadza to jego problem ;)

Gość Zex

Wolę jak moja kobieta jest czysta i pachnie fiołkami. Chyba zaliczam się do tych, którzy wolą wierzyć, że panie kupki nie robią :P

Gość gość

Bump

Gość Gość

Bump