Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inkognito

Zbiornikowe brednie

Polecane posty

Gość Inkognito
8 godzin temu, Na_Oklep napisał:

Marta czy jak ci tam, nie denerwuj się bo ci zaszkodzi....a tak na marginesie ty nie wiesz ile kosztuje wychowanie dziecka, czasu i kasy, bo pierwszego syna rodzice ci wychowali, a teraz jego ojciec.

Nawet cię kiedyś lubiłam, ale teraz jak widzę, gdy się pozbyłas zwierzaków, dwa psy, kota, a nawet papugę, to nie moge na ciebie patrzec.

a dlaczego się nie odniesiesz do swojego palenia w czasie ciązy?

jestes beznadziejna.......BEZNADZIEJNA

nie jestem z tych tu opisywanych,ani nie znam Marty,wchodze tylko czasami tu poczytac wasze brednie

kobieto co ciebie obchodzi czy ktos pali w ciazy ? to jej dziecko i jej sprawa,zajmij sie swoim zyciem

ja przy dwójce pierwszych dzieci nie palilam i bardzo czesto chorowaly,jedno zapalenia oskrzeli,alergik z astma,okulary,drugie malo co nie umarlo,a przy trzecim palilam cala ciaze i malo kiedy bylo u lekarza,zwykle przezebienia i nic wiecej

takze to,ze pali owa Marta to nie znaczy,ze dziecko bedzie chorowalo, ja bynajmniej nie wierze w to

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Inkognito napisał:

nie jestem z tych tu opisywanych,ani nie znam Marty,wchodze tylko czasami tu poczytac wasze brednie

kobieto co ciebie obchodzi czy ktos pali w ciazy ? to jej dziecko i jej sprawa,zajmij sie swoim zyciem

ja przy dwójce pierwszych dzieci nie palilam i bardzo czesto chorowaly,jedno zapalenia oskrzeli,alergik z astma,okulary,drugie malo co nie umarlo,a przy trzecim palilam cala ciaze i malo kiedy bylo u lekarza,zwykle przezebienia i nic wiecej

takze to,ze pali owa Marta to nie znaczy,ze dziecko bedzie chorowalo, ja bynajmniej nie wierze w to

bo tu wchodzą osoby co nie mają swojego ciekawego życia i czepiają się wszystkiego u innych