Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia

Strach przed 1 związkiem

Polecane posty

Gość Kasia

Hej mam 17 lat i nigdy nie byłam w związku nigdy się nie calowalam itd. Od dziecka zawsze chciałam mieć chlopaka ( wybierałam oczywiście tych najbardziej niedostępnych ).Teraz gdy wydoroślałam i wyładniałam zaczęłam się podobać chłopakom ale za każdym razem jak dowiem się ze się komuś podobam czuje się niezręcznie i rozluźniam kontakty .Teraz poznałam fajnego chłopaka umówiłam się z nim raz i było super ale znow mam wątpliwości i zaczynam się bać zobowiązań jak do mnie pisze czuje się przytłoczona i pod presja. Wcześniej go lekko olałam jak do mnie pisał ale zobaczyłam jak gada z inna dziewczyna i poczułam się złe ze nie spróbowałam nawet. Nw co mam zrb żeby się ogarnac przestać się tak panicznie tego bać wiec bardzo bym prosiła o rade bo sama sobie z tym nie poradzę i tylko bd ranić ludzi wokół mnie robiąc im nadzieje

Gość Jacek

Jaki to może być związek w wieku 17 lat?W wieku 17 lat człowiek jest nie dojrzałym dzieckiem tylko dzieckiem.Może kobiety wcześniej dojrzewają ale na pewno nie faceci.Taki facet myśli tylko żeby zaparkować swojego wacka w jakiejś młodej c.i.p.c.e.I prosze sie nie obrażać na moje słowa.To prawda co pisze bo jestem facetem.Daj sobie spokoj dziewczyno i poczekac z tym.Masz czasu aż nadto i nie śpiesz się do ...ów ktorzy nie mają szacunku do kobiet i nie znają ich potrzeb.Czułego dobrego w tym wieku nie znajdziesz.Same narcyzy p.i.z.d.y. w rurkach i obcisłych koszulkach z brodą i wygolonym łbem.Wychowywanych przez babcię i matkę bez wzorców męskosci.Piszę Ci to jako 35 letni facet.POCZEKAJ!!!

Gość Jacek

Powinno byc nie dojrzałym człowiekiem tylko dzieckiem.Błąd sorry

Gość zorza

Nie powinno się szukać związku ale narzeczonego, który będzie chciał ślubu w kościele, a nie życie na kocią łapę