Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ttf

Czy faceci lubią szczupłe laski

Polecane posty

Gość Autorka

Przynajmniej jesteś obiektywny. 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Ttf napisał:

Heee

nie, nienawidzą, wolą maciory najlepiej od 30+ kilo nadwagi

Gość Magdaja

Ja mam kilka kg za dużo i mam się z tego powodu zabić? Mój narzeczony kocha mnie za duszę a nie to że mam gdzieś boczki 

Gość Gość

Ja lubie kobiety krągłe.Nie za grube i nie za chude.Takie są mega seksowne.Grube i szkieletory odpadają.Nawet wolałbym nie mieć nikogo niż grubą.Moja dziewczyna ma 178 cm 66 kg wiec nie jest ani chuda ani gruba.

Gość Poziom zero

Obrzydliwy to jest facet z morda konia lysiejacy który goli łeb i nosi kapelusze lub czapki był gruby a że musiał fizycznie pracowac byle gdzie spac i byle jesc kg polecialy,to teraz chce uchodzić za faceta ,kiepskie środowisko,kiepski dom to i mierne wychowanie i poziom rynsztoka. Normalny facet nie prześladuje na kafeterii tylko w pewnym  wieku ma dom na który zapracowal,stałą pracę, żonę i dzieci a nie udaje faceta i robi z siebie pajaca tak naprawdę.  

Gość Poziom zero

A ty wyżej nie jesteś facetem dziewczynko ,po co piszesz jako facet. Normalna jesteś, ty nie masz faceta który by o tobie pisał, bo normalny młody facet na kafeterii nie siedzi to brak zajęcia 

Gość Poziom zero

Ja jestem w podróży i z nudów żeby zabić czas czytam to ,ale to same smarkule w większości ,idę stąd. Zajmijcie się  czymś 

Gość Mikda

Otyłość to choroba i trzeba leczyć. Moja przyjaciółka płaczę bo nie może zajść w ciążę, wydała na wizytę do ginekologa 300zl a ten jej powiedział że wszystko jest dobrze tylko musi schudnąć bo jest za gruba na ciąże lok

Gość Gość1

Dziewczyny dobrze wam radzę zadbajcie o sylwetkę... Najlepiej poćwiczcie... Wtedy będzie super 🙂

Gość Adrian

Najbardziej lubię krąglejsze dziewczyny tak w okolicach tych 25BMI. Może w ostateczności być grubsza bądż normalnej wagi. Otyła, czy już taka kompletna anorektyczka mnie odrzucają. Ta jest akurat https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_EfrUlBFdOj9t6oIuQNJ2Y18cGkSW4aK9.jpg