Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jaka długość włosów waszym zdaniem najlepsza?

Polecane posty

Gość Gość

Jaka długość włosów waszym zdaniem jest najbardziej korzystna dla kobiety? Żeby wyglądała witalne, młodo i korzystnie? Dla mnie na pewno odpadają krótkie. Nie mogę się kompletnie przekonać taka kobieta wydaje mi się zawsze starsza i bardziej męska. Ja mam 31 lat włosy do łopatek i czuję się już w nich jakiś mało witalne 

Gość Gość

Taka, jaką dana kobieta lubi i jaka jej pasuje. 

Gość Gość

Też mam do łopatek i męczy mnie ta długość. Planuję ściąć do ramion. Muszę tylko czas znaleźć 😉

Gość Gosc

Długie. Krótkich nie uznaje

Gość Gość

Zależy od kształtu twarzy,włosów. Ja się odwazyłam na króciutkie,takie jak Gardias i wyglądam o wiele,wiele korzystniej  i mlodziej niz w długich. 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Zależy od kształtu twarzy,włosów. Ja się odwazyłam na króciutkie,takie jak Gardias i wyglądam o wiele,wiele korzystniej  i mlodziej niz w długich. 

Tylko kobiety o bardzo ladnej, symetrycznej i drobnej twarzy wyglądają korzystnie w krótkich. Zazdroszczę urody 🙂

Ja mam boba. Takiego tuż za ucho. W takich włosach czuję się najlepiej.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jaka długość włosów waszym zdaniem jest najbardziej korzystna dla kobiety? Żeby wyglądała witalne, młodo i korzystnie? Dla mnie na pewno odpadają krótkie. Nie mogę się kompletnie przekonać taka kobieta wydaje mi się zawsze starsza i bardziej męska. Ja mam 31 lat włosy do łopatek i czuję się już w nich jakiś mało witalne 

Przecież wszystko zależy od kształtu twarzy, rodzaju włosów itd. Najlepiej przejść się do dobrego fryzjera i powiedzieć czego się oczekuje.

Poza tym witalność, młodość i korzystność to nie sama długość ale również i kolor.