Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ben321

Witam mam już dość!!

Polecane posty

Gość Ben321

Witam moja sytuacja wychodzi z podkątroli i jest ... nienormalna przede wszystkim jestem osobą skrajnie nieśmiałą i niezaradną... Otóż od pewnego czasu mam sytuację nie do zniesienia chodzi o pracę... Tak kolejny typek z problemami... Że mu się nie chce pracować... Nie. Chodzi o to że nie mogę zmienić pracy bo ... jestem nieporadny?! Ja...e!! Mam tego dość od jakiegoś 2 miesięcy pracuje w pracy pierwszej i już myślę o zmianie niestety moja matka jest temu przeciwna pozatym sam myślę że to nie zbyt rozsądne ponieważ pieniądze które tam zarabiam można powiedzieć są dobre aczkolwiek poziom stresu i w...inieniem się ludźmi jest wysoki pozatym tą praca jest ciężka myślałem o pracy na 4 godziny jeśli coś to jestem chłopakiem mam już po 18 ale jestem strasznie jak już mówiłem wyżej niezaradny.. jestem zmęczony życiem by pracować po 8 godzin pozatym jest mi tam źle... O myślę o zmianie... Bo jest też za dużo ludzi a jestem osobą która za tym wgl nie przepada strasznie mnie to meczu... Nw co mam robić czy lepiej zmienić to i dojeżdżać gdzieś gdzie będę miał w miare ok sytuację związaną z ludźmi i wgl z miejscem pracy i na tym jednocześnie tracić kasę mała ale jednak czy się męczyć??? Pomocy jestem słaba osobą nie mam już gdzie szukać pomocy!!