Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realista

Wszystkie baby grzmocą się bez opamiętania, nawet te niepozorne szare myszki

Polecane posty

Gość Realista

Fuj

Gość O tej godzinie

Zakładaj  tematy  o pierwszych chmurach a nie  ciągle o dupie  Maryni

Gość Realista

Nawet szare myszki mają za sobą przygodny seks. Fuj

Gość Gość

Szare myszki to najbardziej przechodzone kurfiszcza ever. Popisał bym z Tobą o tym bo mam sporo doświadczenia z praktyki, jak i sporo widziałem. Niestety jesteś tym kolesiem co siedzi tu dobre 10 lat i dzień w dzień zakłada takie same nużące tematy. Prawdopodobnie jesteś pracownikiem redakcji kafe, a Twoje tematy to prowa dla nakręcania ruchu na forum. 

Gość Parassolka
4 godziny temu, Gość Realista napisał:

Fuj

Akurat nie wszystkie!Ja jestem wyjątek .Całe życie z jednym ,pierwszym i jedynym.Wierzący osoby nie zdradzają bo jest przykazanie NIE CUDZOŁÓŻ!

Gość Marcelka

Jak wygląda szara myszka ?

7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Szare myszki to najbardziej przechodzone kurfiszcza ever. Popisał bym z Tobą o tym bo mam sporo doświadczenia z praktyki, jak i sporo widziałem. Niestety jesteś tym kolesiem co siedzi tu dobre 10 lat i dzień w dzień zakłada takie same nużące tematy. Prawdopodobnie jesteś pracownikiem redakcji kafe, a Twoje tematy to prowa dla nakręcania ruchu na forum.  

Napisz nam o tym.

Gość Realista
5 godzin temu, Gość Parassolka napisał:

Akurat nie wszystkie!Ja jestem wyjątek .Całe życie z jednym ,pierwszym i jedynym.Wierzący osoby nie zdradzają bo jest przykazanie NIE CUDZOŁÓŻ!

Zakaz cudzołożenia to zakaz uprawiania seksu z obcą żoną lub mężem

Nie ma natomiast przykazania co do liczby partnerów seksualnych, więc nawet te katoliczkie szare myszki mogą się parzyć ile wlezie

Gość nice

Nie wiem kogo ty nazywasz szarą myszką, ale to nie prawda że wszystkie się grzmocą, ja np. w ogóle nie uprawiam seksu. Nie znasz wszystkich kobiet, a jeśli ci sie wydaje że możesz używać takich kwantyfikatorów, to jesteś chory psychicznie, co nam tu każdego dnia udowadniasz. 

Gość cert
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego tak jest. Co jest z nimi nie tak? bo ja też tak zauważyłem a wydawało by się że one szukają stałego związku

Gość nice
2 minuty temu, Gość cert napisał:

Dlaczego tak jest. Co jest z nimi nie tak? bo ja też tak zauważyłem a wydawało by się że one szukają stałego związku

Szukają ale nie z takim psychopatą jak ty, dlatego je obrzucasz kalumniami. Dostałeś kosza i się mścisz, świntuchu goownojadzie który chciałby uprawiać seks ze wszystkim co się rusza. 

Gość Gość

Seks jest super i co w tym dziwnego, że ludzie chętnie się kochają? Tylko zakompleksione koniotrzepki mają z tym problem.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Seks jest super i co w tym dziwnego, że ludzie chętnie się kochają? Tylko zakompleksione koniotrzepki mają z tym problem.

A co ma kochanie się z seksem wspólnego? To taki eufemizm żeby lepiej brzmiało i lżej na duszy było? 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

A co ma kochanie się z seksem wspólnego? To taki eufemizm żeby lepiej brzmiało i lżej na duszy było? 

Nie koniotrzepku, to nie eufemizm.

Gość Gość

Nie koniotrzepku, to nie eufemizm.

A cóż to jest? Wyjaśnij mi. O ile potrafisz pisać cokolwiek poza koniotrzepem. Twoje hobby przekladasz na wszystkich. Niedobrze. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A cóż to jest? Wyjaśnij mi. O ile potrafisz pisać cokolwiek poza koniotrzepem. Twoje hobby przekladasz na wszystkich. Niedobrze. 

Kto tu przekłada to przekłada koniotrzepku. I "kochanie się" oznacza również uprawianie seksu. Nieprzypadkowo zresztą. Kiedyś może pozbędziesz się swoich kompleksików koniobijco, jak się przekonasz jaki seks jest super. Może nawet przestaniesz innym zaglądać do łóżka, kto wie... 

Gość Gość

Kto tu przekłada to przekłada koniotrzepku. I "kochanie się" oznacza również uprawianie seksu. Nieprzypadkowo zresztą. Kiedyś może pozbędziesz się swoich kompleksików koniobijco, jak się przekonasz jaki seks jest super. Może nawet przestaniesz innym zaglądać do łóżka, kto wie... 

Chyba dla ciebie haha. Zaglądać będę tam gdzie będę chciała. W twoje na pewno nie bo patrzeć na rùchanie takiego zyeba to trauma z pewnością. Zresztą i na co nie ma patrzeć. Żadnych doznan estetycznych. Bo nie  dość żeś brzydki to i nic ciekawego w łóżku nie masz.

Gość Gość
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Chyba dla ciebie haha. Zaglądać będę tam gdzie będę chciała. W twoje na pewno nie bo patrzeć na rùchanie takiego zyeba to trauma z pewnością. Zresztą i na co nie ma patrzeć. Żadnych doznan estetycznych. Bo nie  dość żeś brzydki to i nic ciekawego w łóżku nie masz.

Aaa, kafeteryjna kłoda. To wszystko jasne. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ubogi masz ten zestaw słów. A kłody są po to żeby je omijać zatem Nara.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Domina a nie kłoda,  Kubuś chyba wybiera się do niej,  skoro próbuje polepszyć jej PR, bo do wulgarnej chamki nijak jechać na bzykanie

Gość Gość

Domina a nie kłoda,  Kubuś chyba wybiera się do niej,  skoro próbuje polepszyć jej PR, bo do wulgarnej chamki nijak jechać na bzykanie

Znowu uciekłaś z pasów? 

Gość Gość

Wszystkie eunuchy siedzą na kafe, Fuj! 

Gość Gość
7 godzin temu, Gość cert napisał:

Co z nimi nie tak? Brak pewności siebie i kompleksy wyniesione z dzieciństwa. Taka szara myszka zwykle podpierała ściany na szkolnych dyskotekach, podczas, gdy każdy chłopak, nawet stulej, ślinił się do tych ładniejszych i prosił je do tańca. Potem idzie taki szaraczek do pierwszej pracy, podpatruje jak dbają o siebie starsze koleżanki, sama zaczyna dbać podobnie: makijaż, bardziej kobiece ciuchy, manicure, pedicure i z szaraka staje się nawet ogarniętą lalą. ale te poczucie niższości zostaje w głowie, dlatego byle jełop zacznie się do takiej ślinić, a ona już cała w skowronkach, liczy na szybki związek i rozkłada przed takim nogi, który zwykle po 1-2 numerkach się zmywa. Ba! Nawet jak jest taka w związku, a zacznie się do niej jakiś inny ślinić, to takiej odbija i zdrada gotowa. Atrakcyjna kobieta jest od najmłodszych lat adorowana i przed pierwszym lepszym, który ją będzie komplementował, majtek nie ściągnie. 

Gość gosc
17 godzin temu, Gość Gość napisał:

aha ,ty masz doswiadczenie,a one kur/estwo, co za hipokryta.fuu nie tknelabym cie kijem przez szmate, choc jestem dziewica i zamierzam czekac do slubu. facet tez musi sie szanowaC!

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Co z nimi nie tak? Brak pewności siebie i kompleksy wyniesione z dzieciństwa. Taka szara myszka zwykle podpierała ściany na szkolnych dyskotekach, podczas, gdy każdy chłopak, nawet stulej, ślinił się do tych ładniejszych i prosił je do tańca. Potem idzie taki szaraczek do pierwszej pracy, podpatruje jak dbają o siebie starsze koleżanki, sama zaczyna dbać podobnie: makijaż, bardziej kobiece ciuchy, manicure, pedicure i z szaraka staje się nawet ogarniętą lalą. ale te poczucie niższości zostaje w głowie, dlatego byle jełop zacznie się do takiej ślinić, a ona już cała w skowronkach, liczy na szybki związek i rozkłada przed takim nogi, który zwykle po 1-2 numerkach się zmywa. Ba! Nawet jak jest taka w związku, a zacznie się do niej jakiś inny ślinić, to takiej odbija i zdrada gotowa. Atrakcyjna kobieta jest od najmłodszych lat adorowana i przed pierwszym lepszym, który ją będzie komplementował, majtek nie ściągnie. 

To prawda. Z tym że target facetów którzy takie wykorzystują wiedząc w czym rzecz to także towar na śmietnik. 

Gość Gość

Ludzie cieszcie się seksem, a nie odpowiadacie jakimś kafeteryjnym zakompleksieńcom. Olać ich i ich frustracje.  

Gość Nati J.

Kafeteryjny erotoman oskarża kobiety a sam je namawia do seksu. 

Gość Nati J.

I nie przesadzaj, ja jestem wybitnie brzydka a grzmocę sie tylko z moim pieskiem. 

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Nati J. napisał:

Kafeteryjny erotoman oskarża kobiety a sam je namawia do seksu. 

co to za bełkot?

Gość Gość

A co deebilu nie wiesz ze kobiety też czerpią przyjemność z seksu?