Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia

Dotyk kobiet

Polecane posty

Gość Marysia

Czy tylko ja mam tak, że na dotyk kobiet reaguję bardziej niż na dotyk mężczyzn? Jak mój chłopak przejeżdża ręką po moim udzie to nie mam dreszczy, a jak robią to moje koleżanki (tak dla żartu oczywiście) to czuję dreszcze. One też gdy są dotykane. Czy to wychodzi z tego, że on po prostu nie umie dotykać? Jestem 100% hetero i nie podniecają mnie kobiety ani nic takiego

Gość Slawek

Ja mam tak samo

Gość inna
3 minuty temu, Gość Marysia napisał:

Czy tylko ja mam tak, że na dotyk kobiet reaguję bardziej niż na dotyk mężczyzn? Jak mój chłopak przejeżdża ręką po moim udzie to nie mam dreszczy, a jak robią to moje koleżanki (tak dla żartu oczywiście) to czuję dreszcze. One też gdy są dotykane. Czy to wychodzi z tego, że on po prostu nie umie dotykać? Jestem 100% hetero i nie podniecają mnie kobiety ani nic takiego

Może  jesteś biseksualna, czego jeszcze nie jesteś świadoma. 

Gość Marysia
1 minutę temu, Gość inna napisał:

Może  jesteś biseksualna, czego jeszcze nie jesteś świadoma. 

Na pewno nie jestem, bo kompletnie nie obchodzą mnie kobiety. No i moje koleżanki też tak czują, a dziwnym zbiegiem okoliczności byłoby gdybyśmy wszystkie były bi

Gość inna
1 minutę temu, Gość Marysia napisał:

Na pewno nie jestem, bo kompletnie nie obchodzą mnie kobiety. No i moje koleżanki też tak czują, a dziwnym zbiegiem okoliczności byłoby gdybyśmy wszystkie były bi

Zasugerowałam się twoją reakcją na dotyk kobiety, mnie raz jedna smyrnęła i twarz ją bolała przez godzinę... 😁

Coś w tym jest... Kobiecy dotyk smakuje zupełnie inaczej. 

Gość Gość

Zwyczajnie kobiety robią to delikatnie. Mężczyźni też potrafią, ale widocznie nie trafiłaś jeszcze na takiego :)

Gość Pusia

może jesteś biseksualna?

Gość Shank

Słyszałem kiedyś, że większość kobiet ma skłonności homoseksualne i przynajmniej fahtazjowalo o seksie z inną kobietą. Nawet jeśli deklarująsię jako heteroseksualne i są w stałych związkach z mężczyznami.

Gość Pusia
22 godziny temu, Gość Marysia napisał:

wiele kobiet bywa bi,  czasami mają ochotę na spotkania z kobietami tylko okresowo, czasami preferują relację z mężczyzną a tylko od czasu do czasu pieszczoty z kobietą. Wiele podświadomie jest bi a świadomie to wypiera. Ja też tak miałam na studiach. Lizałyśmy się z koleżanką z akademika i pieściłyśmy regularnie ale jak znalazłyśmy facetów to stopniowo przerzuciłyśmy się wyłącznie na seks hetero i to wyłącznie każda z własnym partnerem. Nie wiem a może on faktycznie za mocno dotyka, nie tak jak lubisz?  Zresztą niektóre kobiety w ogóle są otwarte na pieszczoty ogólnie rzecz biorąc. Są takie, że podnieca je w trakcie karmienia piersią gdy ich dziecko - niemowlę ssie pierś. (moja koleżanka mówiła, że jej mały robi to lepiej niż mąż i często także wówczas pobudzała sobie także łechtaczkę co dodatkowo jak twierdziła poprawiało jej laktację)