Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Livka

facet nie odzywa się po mniej udanym seksie

Polecane posty

Gość Livka

Tzn. nie był taki całkiem nieudany, ale chwilowo "opadł z sił" niewiadomo dlaczego, potem wziął to do siebie, a teraz choć u napisałam smsa, że bardzo mi się podobało nie odzywa się juz 2 dni... Co powinnam zrobić?

Gość Gość

Oj Boże mój też raz zaniemógł i co z tego dalej uprawiamy sex ... ale on chyba to przeżywa może być ciężko będzie mial stres przed następnym razem

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Oj Boże mój też raz zaniemógł i co z tego dalej uprawiamy sex ... ale on chyba to przeżywa może być ciężko będzie mial stres przed następnym razem

No właśnie i tego się obawiam.. że weźmie to sobie do głowy i bedzie sie stresował 😞 NIe wiem czy w tej sytuacji lepiej poruszyc ten temat przed spotkaniem i powiedzieć, że mnie i tak zawsze jest super i żeby się tak nie spinał, że seks to nie wyscigi, czy nic lepiej nie wspominać?

Gość Gość

Lepiej nic nie mow bo będzie złe odebrane ..zachowuj się jakby tego nie było..on musi to przegryźć

24 minuty temu, Gość gość napisał:

No właśnie i tego się obawiam.. że weźmie to sobie do głowy i bedzie sie stresował 😞 NIe wiem czy w tej sytuacji lepiej poruszyc ten temat przed spotkaniem i powiedzieć, że mnie i tak zawsze jest super i żeby się tak nie spinał, że seks to nie wyscigi, czy nic lepiej nie wspominać?

Wspomnij, powiedz, przekonaj. Każdy chłop tak ma, że będzie się wkręcał. Możesz mu, na kolejnym spotkaniu, wulgarnie dać znać, co ma Ci zrobić. Moja tak czasem rzuci, to działa i przekonuje, że kobieta chce i już. I ma być. Na mnie to działa, pewnie na większość też.

Jeśli się nie odezwiesz, to może pomyśleć, że celowo unikasz tematu, bo Ci nie było dobrze, ale nie chcesz go zranić.

Gość gość
10 godzin temu, Souledge napisał:

Wspomnij, powiedz, przekonaj. Każdy chłop tak ma, że będzie się wkręcał. Możesz mu, na kolejnym spotkaniu, wulgarnie dać znać, co ma Ci zrobić. Moja tak czasem rzuci, to działa i przekonuje, że kobieta chce i już. I ma być. Na mnie to działa, pewnie na większość też.

Jeśli się nie odezwiesz, to może pomyśleć, że celowo unikasz tematu, bo Ci nie było dobrze, ale nie chcesz go zranić.

Tylko co najlepiej powiedzieć, jak go przekonać żeby to nie było źle odebrane?