Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma123

Co o tym myśleć

Polecane posty

Gość nieznajoma123

Witam, potrzebuje poważnej porady co w takiej sytuacji zrobić, bo nie daje rady.

Otóż rok temu poznałam chłopaka. Spotykaliśmy się najpierw jako zwykli znajomi po czym zaczęliśmy coś do siebie czuć.  Do czasu.. gdy nagle oznajmił żE on jednak nic nie czuje, wyparl sie nagle wszystkiego. Zerwał kontakt jakiś czas po tym znowu się odezwał. Ja wierzyłam żE to coś zmieni i tak było do czasu gdy spotkał się ze swoją była i znów mi oznajmil żE do mnie nic nie czuje i z nią chce być.  Znowu zerwanie kontaku na jakiś czas, po czym pisanie ze nie może przestać myśleć itp. Ze z była już nie jest tak dobrze jak było kiedyś. 

Kolejnym razem po tych wszystkich akcjach oznajmił mi żE się we mnie zakochał i byliśmy już oficjalnie razem. Ale do momentu dnia wczorajszego gdy jego była się z nim spotkała i zabronila mi sie z nim spotykać. 

Wczoraj ze mną zerwał, po czym mnie pocalowal mówiąc ze bardzo chce ale nie może a i tak to zrobił.. I ze też niewiadomo czy on wróci do swojej byłej.

Bardzo mi na nim zależy..

Myślicie żE się znowu odezwie po jakimś czasie? I jak to wygląda wszystko wogole z waszej perspektywy.

A i dodam żE ja mam 20 a on 23 lata