Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StaraJa

Coś na zmarszczki

Polecane posty

Gość StaraJa

Witajcie.

Mam 42 i coraz bardziej doskwiera mi problem zmarszczek. Łapki koło oczu są dość mocno widoczne, poziome zmarszczki na czole, do do tego opadające policzki i widoczne bruzdy przynosowe. Wychodze z zalozenia, ze powinnam czuć sie dobrze w swoim ciele a te zmarszczki coraz czesciej psują  mi samopoczucie. Problem starzenia sie mnie nie przeraża ale kolezanki w moim wieku te "życzliwe" same kierują na nie moją uwagę.

Nie mam nic do medycyny estetycznej i dlatego zaczynam myśleć nad jakimiś zabiegami, ale kompletnie  się na tym nie znam bo poza kremem przeciwzmarszczkowym, nivea i płynem do mycia twarzy i od czasu do czasu maseczką u kosmetyczki to niczegonie stosuję. Stąd moja prosba do Was: czy mogę prosić  o nazwe jakiś zabiegów z podaniem ich trwałości i orientacyjnej ceny?

Bardzo dziekuje wszystkim. Pozdrawiam serdecznie

Gość marawstala

Retimax1500, kwas hialuronowy... 

Jeśli chodzi o zabiegi w gabinetach kosmetycznych to tam Ci coś odpowiedniego dobiorą po przeprowadzeniu wywiadu i wykluczeniu wszystkich przeciwskazan...

Gość marawstala

Obecnie na czasie chyba jest jeszcze zabieg osoczem bogatopłytkowym....

Gość mania45

Ja na zmarszczki stosuję botox, sprawdza się rewelacyjnie. Zabieg wykonują w gabinecie Aestetic Clinic w Poznaniu na Grunwaldzie u dra Rosińskiego, mogę polecić Ci tego lekarza z czystym sumieniem, na pewno dobierze zabiegi do potrzeb Twojej skóry 🙂

Gość Kika

U mnie bardzo dobrze spisuje się krem przeciwzmarszkowy 40+ Japan Lift Bielendy. Widocznie ujędrnia i rozświetla skórę twarzy, redukuje zmarszczki i napina cerę. Dużo czytałam o obecnych w jego składzie peptydach ryżowych i muszę powiedzieć, że nie zawiodłam się. Mają one działanie nawilżające i liftingujące, co jest zauważalne.

Gość Kika

U mnie bardzo dobrze spisuje się krem przeciwzmarszkowy 40+ Japan Lift Bielendy. Widocznie ujędrnia i rozświetla skórę twarzy, redukuje zmarszczki i napina cerę. Dużo czytałam o obecnych w jego składzie peptydach ryżowych i muszę powiedzieć, że nie zawiodłam się. Mają one działanie nawilżające i liftingujące, co jest zauważalne.

Ja jestem zadowolona z wypełniacza Restylane Skinbooster - ładnie wypełniło zmarszczki, delikatny efekt ale widoczny. Także myślę ze jak będzie potrzeba to powtórzę zabieg.