Gość Natalia Napisano Grudzień 8, 2019 Kto pamięta Karlę5, która prowadziła w latach 2005-2008 bloga na onecie i wygrała w konkursie blog roku 2006? Strasznie lubiłam ją kiedyś czytać. Ktoś wie co u niej? Prowadzi jakiegoś bloga/instagrama? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamiętam Napisano Grudzień 9, 2019 oo też ją czytałam, ale nie pamiętam już jak miała na nazwisko. była chyba z Gdyni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalia Napisano Grudzień 10, 2019 Ja pamiętam i znalazłam ją na fb, ale nie wiem czy mogę tu napisać. Jest z Gdańska. Ale myślałam, że prowadzi może jakiegoś bloga lub ma konto na instagramie, ale tam jej nie znalazłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tgg Napisano Grudzień 10, 2019 Natalia- jak ją znalezc? Może daj jakies wskazowki albo zakropkuj koncowkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalia Napisano Grudzień 10, 2019 Tak jak polski piłkarz Jakub W. z tym, ze kończy się na -ska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dalibomba 0 Napisano Styczeń 7, 2021 Znam Karlę, obecnie jest nieszczęśliwie zakochana w rowerzyście, gdybyście mieli tipy jak poderwać rowerzystę to pomóżcie plz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach