Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia

Sprowadźcie mnie

Polecane posty

Gość Monia

Ziemię mam mętlik w głowie. Co robić?

Pracuję w firmie do której coraz niechętniej chodzę. Samą pracę nawet lubię, ale ludzie potrafią zepsuć wszystko, złożyłam wypowiedzenie bo miałam już dość. Mam 30 lat mieszkam z rodziną i dostałam propozycję wyjazdu do pracy w charakterze opiekunki. Oczywiście matka pracując w tym odradza mi bo wie że nie dam rady. Jutro miałam iść podpisać umowę a wyjazd planowany był na środę, tak myślę czy nie zrezygnować bo doszło do mnie że praktycznie nie znając języka mogę sobie nie poradzić, że zrobię krzywdę tej podopiecznej bo nie mam doświadczenia albo rodzina mnie odeśle bo nie podpasuje im albo podopiecznej. Chciałam się sprawdzić i zarobić trochę pieniędzy, ale matka mówi że mam czas na taką pracę. Poza tym jestem na wypowiedzeniu i jutro musiałabym rozwiązać umowę, a jak to zrobię to jeśli mnie odeślą to nie dostanę kasy za cały miesiąc i w styczniu bede w czarnej d.. Żal mi z kolei tej kobiety która tam siedzi bo miała wylatywać 12 grudnia a niewiadomo czy na 11 jej kogoś znajdą. Doradźcie coś bo nie wiem co robić. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Monia napisał:

Up

monia , rób co ci intuicja podpowiada a nie matka, spróbuj, zawsze możesz wrócić i poszukać innej pracy