Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonyme

Mama chłopaka mnie nie lubi

Polecane posty

Gość Anonyme

Witam jestem z chłopakiem ponad 3 lata wszystko między nami jest w jak najlepszym porządku planujemy założyć rodzinę itd niestety odkąd poznałam jego mamę co raz bardziej myślę że ten związek nie będzie miał sensu on pochodzi z porządnej rodziny ukończył studia itd natomiast mój tato zmarł gdy byłam mała i wychowywał mnie mama a sama skończyłam tzw "zawodowke" dodatkowo jest starszy oddemnie o 4 lata i myślę że może to jest głównym powodem tego wszystkiego ponieważ jego mama jest elegancka kobieta pełna zasad tylko za każdym razem gdy jestem u niego odnoszę wrażenie że po prostu nie chce żebyśmy byli razem zdarza jej się powiedzieć przy mnie o jakiś fajnych dziewczynach przykład jest nauczycielem więc jeszcze całkiem nie dawno była na studniówce i mówiła jakie to były ładne dziewczyny itd za każdym razem gdy szykuje się jakiś wyjazd do rodziny robi wszystko żebym z nim nie pojechała po prostu odnoszę wrażenie że nie chce mie angażować w rodzinę dodatkowo nie dawno mój chłopak dostał propozycje bycia świadkiem ona oczywiście zadecydowała za niego a jej pierwszym pytaniem było kto będzie świadkową czy mężatka czy ładna że będzie musiał czekoladki kupić tu to tu sramto a oczywiście o mnie ani słowa proszę powiedzcie czy to tylko ja odnoszę takie wrażenie i co mam z tym robić bo po prostu czuje ze dłużej tego nie wytrzymam 

Gość Hhhuryt

Chyba Cie nie lubi ale to nie ona bedzie Twoim mężem.