Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin

Jutro wybory przedterminowe w UK. Mam obywatelstwo brytyjskie głosuję na...

Polecane posty

Gość Marcin

Konserwatystów.

Oby była większość w izbie gmin i oby udało się wreszcie wyjść z UE!

Trzymajcie kciuki, jestem dobrej myśli! 🙂

Gość ...

Trzymam kciuki by UE się rozpadła.:) Zazdroszczę angolom, że wyrwą się z tego eurokołchozu.

Gość Bereszkowa
2 godziny temu, Gość Marcin napisał:

Konserwatystów.

Oby była większość w izbie gmin i oby udało się wreszcie wyjść z UE!

Trzymajcie kciuki, jestem dobrej myśli! 🙂

Cwaniaku a UK paszportem zawsze bedziesz polaczkiem nigdy brytyjczykiem  , a jaka trzeba byc upadla swinia zeby nie zyczyc spokojnego zycia  wlasnym rodakom ktorzy sa w UK tak samo jak ty emigrantami , jestes zakala narodu polskiego . 

Gość Gość

My mamy swój polski burdel żeby się jukejem podniecać.

Gość Gość

Brytyjczycy wyszli z Unii gdyż mieli dosyć przybyszów z Polski

Gość Marcin

Nie mogę wam nic odpisać, bo uznaje mi wszystko za spam. 😕 może jakaś blokada na IP  ?

Gość ech
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Brytyjczycy wyszli z Unii gdyż mieli dosyć przybyszów z Polski

Nie, Polaków szanują i cenią. Dość to mieli tych z Bliskiego Wschodu.

Gość Marcin
9 minut temu, Gość ech napisał:

Nie, Polaków szanują i cenią. Dość to mieli tych z Bliskiego Wschodu.

To prawda. Większość Brytyjczyków nie ma nic do Polaków. Ci z niższych klas społecznych nie lubią Polaków, bo twierdzą, że zabieramy im pracę, ale prawda jest taka, że większość z nich i tak nie chce pracować świadomie, więc to sposób na ekspresję ich frustracji, zgaduję.  Teraz tematem nr jeden są migranci z Middle East, a nie z Polski, bo co chwila w internecie pokazują się video z nagranymi napadami, bójkami czy inne rzeczy dokonane przez osoby z Middle East.

32 minuty temu, Gość Bereszkowa napisał:

Cwaniaku a UK paszportem zawsze bedziesz polaczkiem nigdy brytyjczykiem  , a jaka trzeba byc upadla swinia zeby nie zyczyc spokojnego zycia  wlasnym rodakom ktorzy sa w UK tak samo jak ty emigrantami , jestes zakala narodu polskiego . 

Daj sobie spokój z tym hate na mnie. Jestem Polakiem urodzonym w Leeds i z Polską się identyfikuję. Nawet dbam o polskie znaki, jak widzisz. Co to Brexit Vote to chodzi o ratowanie UK przed niekontrolowaną migracją z Middle East. Polacy którzy są w UK otrzymają status rezydentów i mają to obiecane.

Gość ech
13 minut temu, Gość Marcin napisał:

To prawda. Większość Brytyjczyków nie ma nic do Polaków. Ci z niższych klas społecznych nie lubią Polaków, bo twierdzą, że zabieramy im pracę, ale prawda jest taka, że większość z nich i tak nie chce pracować świadomie, więc to sposób na ekspresję ich frustracji, zgaduję.  Teraz tematem nr jeden są migranci z Middle East, a nie z Polski, bo co chwila w internecie pokazują się video z nagranymi napadami, bójkami czy inne rzeczy dokonane przez osoby z Middle East.

Daj sobie spokój z tym hate na mnie. Jestem Polakiem urodzonym w Leeds i z Polską się identyfikuję. Nawet dbam o polskie znaki, jak widzisz. Co to Brexit Vote to chodzi o ratowanie UK przed niekontrolowaną migracją z Middle East. Polacy którzy są w UK otrzymają status rezydentów i mają to obiecane.

Dokładnie. Nikt nie chce wyrzucać Polaków z UK 😄 Wyjście z UE dobrze wam zrobi.

Gość Bereszkowa
1 godzinę temu, Gość Marcin napisał:

Nie mam zamiaru Cie ,,hejtowac"  ,co za bzdura ,naprawde wierzysz w to co piszesz???? 

Jakie obietnice ??? Jak wygraja ,wyjda z UE to zrobia porzadek ze wszystkimi obywetelami unijnymi ,ktorzy beda bez UK paszportu, nagle zmienia sie przepisy emigracyjne I nikt juz na to nie bedzie mial wplywu z zewnatrz.  BJ to kretacz I oszust , za kazdym razem wymysla kolejne bzdury a defraudacje jakich sie dopuscil tez przeszly tylko echem,bez zadnych konsekwencji.Nie jestem zwolenniczka lewackiej Unii ale chce miec sw.spokoj ,zyc I pracowac tu gdzie jestem,gdzie moje dzieci czuja sie jak w domu ( innego nie znaja) tak jak I jezyka Polskiego . Takie wypowiedzi jak twoje wskazuja ze czujesz sie kims lepszym tylko za sprawa paszportu I smutne jest to ze innym nie zyczysz ,dla zasady spokojnego godnego zycia,  moje dzieci nie znaja jezyka Polskiego z pewnych wzgledow , jednak maja wpojona empatie , I nigdy nie wypowiadaja sie negatywnie I niezyczliwie , poprostu pomysl zanim napiszesz