Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek

Marzenia starego czlowieka

Polecane posty

Gość Marek

Mam 58 lat i chciał bym na stare lata po wachać  młoda dwudziestoletnia piczke i oczywiście liznać. Czy takie odległe marzenie

Gość bodek

nie takie odległe.pełno burdeli dookoła.zamawiasz,płacisz i masz.w calym tym rynsztoku jakieś młode się powinny znaleźć.a na pewno w duzym miescie

Gość Marek

Chyba pójdę do miasta do agencji. Bo niema innej obci. A lizać i wachać się  chce 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Marek napisał:

Chyba pójdę do miasta do agencji. Bo niema innej obci. A lizać i wachać się  chce 

W galerii tym bardziej przed świętami szybko znajdziesz chętną, może nawet 16-18 latkę? Nie są tak wy.....chuśtane jak w burdelu i zaq mniejszą kasę. Rozglądaj się na parkingu podziemnym. Parę dni temu miałem propozycję od ok. 15-16 letniej.

Gość Janek z janowa
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

W galerii tym bardziej przed świętami szybko znajdziesz chętną, może nawet 16-18 latkę? Nie są tak wy.....chuśtane jak w burdelu i zaq mniejszą kasę. Rozglądaj się na parkingu podziemnym. Parę dni temu miałem propozycję od ok. 15-16 letniej.

To w centrach handlowych można spotkać takie galerjanki. Ale czeba uważać bo powie ze ma 17 lat a rzeczywiście ma 14.I wyrok murowany. Ale za parę groszy idzie pociupciać. Mlłodziutkie mięsko a nie jakieś stare lampuciary w agencji. Młoda ogciagnie z połykiem da polizać, robisz co chcesz. 

Gość Anonim_2001

Masz Roksę co za problem tam umówić się z jakąś 20-stką?

Gość Krzysztof

Ryzyko nie dobre. Lepi te pieniazki wydac na skorzane buty i drogie restauracje niz pote mialaby Ali Mendy czesac jak jej sie odwidzisz.

Gość Gxsb
1 godzinę temu, Gość Krzysztof napisał:

Ryzyko nie dobre. Lepi te pieniazki wydac na skorzane buty i drogie restauracje niz pote mialaby Ali Mendy czesac jak jej sie odwidzisz.

5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Co to Ali Mendy czesac

Gość iza
12 godzin temu, Gość Marek napisał:

Mam 58 lat i chciał bym na stare lata po wachać  młoda dwudziestoletnia piczke i oczywiście liznać. Czy takie odległe marzenie

skad jestes?

Gość gośćona

starszy, przystojny może, doświadczony, spokojny, celebrujący chwilę..........., to może być ciekawe

Gość Marek

Z Łowicza

Gość Dojrzały 59
Dnia 11.12.2019 o 18:31, Gość Marek napisał:

Hehe ... spokojnie bez pośpiechu a znajdziesz. Uważam, że dziewczyny z agencji są bez wyrazu - wręcz nijakie. Na galerianki uważaj robią z siebie dużo starsze a współżycie z 14-15 letnią wiesz czym się moze skończyc! Powodzenia.