Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uajhs

Grube osoby mnie denerwuja..

Polecane posty

Gość Uajhs

BOZE ja to rozumiem ze ktos lubi jesc.. sam nie jestem anemikiem.. rozumiem choroby.. kiedys jak obcy koles obrazil moja kolezanke ze jest gruba .. a ona byla na cos tam chora to dalem mu w pysk ale.. wiekszosc ludzi to lenie jedzace bez opanowania..dzis musialem jechav autobusem i metrem bo auto pozyczylem mamie i Boooze.. jezu te grube baby z udami jak swiniaki ci smierdzacy faceci... jak tacy ludzie zyja w lato.. jak te ich wanny wytrzymuja ten nacisk.. jak mozna sie tak spasc... mam dziewczyny wazaca 64g i ma 162cm wzrostu i ciagle jenczy ze jest gruba.. sam wedlug bmi powinienem schudnac z 6kg ale ludzie ktorych widuje maja vhyba po 80kg nadwagi.. fuj fuj fuj siadzie taka gruba baba obok mnie zajmuje prawie 2 miejsca, smierdzi tymi tanimi perfufami.. ciezko ... jest mniej jesc albo pobiegac fuuuj.

Gość Alicj27

Ja sama jestem gruba i mam podejscie jak autor.. tak sama sie doslownie nie nawidze ale schudlam juz 20kg jeszcze 30i bd ok

Gość Aga7gin

Otylosc to choroba , taki nawyk jak alkohol.. alkoholika ludzie mijaja majac sie za lepszych.. to samo ja czuje mijajac grube kobiety.. po prostu czuje sie lepsza

Gość :-D

Ja tam lubię duże baby!