Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

Tak stwierdzam że jakoś bez kobiet lepiej

Polecane posty

Gość eho

Co prawda już mam 26 lat powoli mam plany na życie. Kobiety zawsze pragnąłem ja mieć ale zawsze dostawałem kosza olewały mnie i tak z czasem dochodzę do wniosku ze  mi już chyba nie zalezy nie nadaje się do związku to raz a dwa  kobieta szybko może przekreślić marzenia bo dziecko. Więc poco  to wszystko tez nie chciałbym skazywać swej dziewczyny na wychowywanie dzieci i przekreślać jej przyszłości ;/ poza tym linie na rekach małżeństwa mam podwójne wiec mnie rozwód by czekał;/ . Z emocjami kiepsko u mnie po tylu latach samotności  ogólnie powoli sie uczę rozmawiać z kobietami ale jak tak popatrzę wstecz to nie wiem czy chce zawsze byłyście wyrachowane względem mnie ... samemu jest źle w życiu ale  mieć kobietę potem rozwody kłótnie  dzieci które wrzeszczą;/. Chyba sie nauczyłem samotności .

Gość eho

Jaka jest szansa ze trafisz na dziewice normalna kobietę :D??nikła  co prawda szukać trzeba ale niema co sie zapętlać natle tego punktu .  akurat trafiłem na czasy wchodzenia internetu ludzie sie nie szanowali tylko wykorzystywali okazje ale widze zę mało jest szczesliwych osób ogolnie jak ja juz mam zerowe checi na szukanie milosci to kobiety mnie dostrzegaja choc juz wyłysiały i brzydki jestem powoli 😄