Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Greta "How dare you" hah. Czy tylko ja mam z niej beke? Widać że ma zaburzenia, Asperger zawsze daje jakaś obsesję

Polecane posty

Gość Gość

Dajcie spokój co za babsko. A raczej dziecko. Żeby się nie porobiła z tym swoim byciem aktywistka. Jakby padło na piłkę nożną lub liczby to by była fanatykiem piłki lub liczb. Tutaj padło na zmiany klimatyczne. Każdy aspergerowiec ma na jakimś punkcie obsesję.

Gość Kaki

Ty jesteś za to wielce inteligentna. Żenada.

Gość gość
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Dajcie spokój co za babsko. A raczej dziecko. Żeby się nie porobiła z tym swoim byciem aktywistka. Jakby padło na piłkę nożną lub liczby to by była fanatykiem piłki lub liczb. Tutaj padło na zmiany klimatyczne. Każdy aspergerowiec ma na jakimś punkcie obsesję.

no to chyba lepiej, że ma taką obsesję a nie np. kupowanie nowych torebek za 1000 euro lub więcej, tylko coś co może zwrócić uwagę na problemy.

Gość Katarzyna
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak fajnie obraża się osoby chore prawda ?? Jak miło chociaż znać prawdę czytając to ... Będą sama chorą ... na bardzo podobne schorzenie .... Strach pomyśleć co ludzi tak na prawdę w Polsce twierdzą o epileptykach ... i o epilepsji ... z ciekawością bym poczytała ... 

A ja mam bekę z takich ludzi jak autorka, które przyżywają jakby czyjeś zachowanie czy słowa miały wpływ na ich życie. Autorko droga, Greta zapewne ma w nosie co o niej sądzisz, a Ty przeżywasz. 

Gość ggggggg
2 godziny temu, Gość Katarzyna napisał:

Tak fajnie obraża się osoby chore prawda ?? Jak miło chociaż znać prawdę czytając to ... Będą sama chorą ... na bardzo podobne schorzenie .... Strach pomyśleć co ludzi tak na prawdę w Polsce twierdzą o epileptykach ... i o epilepsji ... z ciekawością bym poczytała ... 

Dokładnie. Ja nie mieszkam w Polsce. pracuję w organizacji, która wspiera ludzi z różnorodnymi problemami: z padaczką, z aspergerem, z autyzmem, z zespołem Downa, z depresją, ze schizofrenią,  itd.  widzę różnicę w podejściu do takich osob tutaj a w Polsce. jest ogromna.

Gość gość

Nie, Asperger nie zawsze daje jakąś obsesję więc jak nie wiesz to poczytaj zanim się odezwiesz i się skompromitujesz po raz kolejny dzbanie.