Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingulka8

Ciężkie nogi po pracy — co robić?

Polecane posty

Gość kingulka8

Czy Was też tak kręcą nogi po powrocie do domu z pracy? Dużo siedzę za biurkiem i wieczorem nogi są ciężkie i nie chce mi się nic. Co można z tym zrobić?

Gość letka

A byłaś z tym u lekarza? Bo to może być nie tylko od siedzącego trybu pracy, ale może to objaw jakiejś innej choroby. Moja siostra bierze tabletki maxi3vena na coś podobnego, ale była wcześniej u lekarza.

Gość hoti

A byłaś z tym u lekarza? Bo to może być nie tylko od siedzącego trybu pracy, ale może to objaw jakiejś innej choroby. Moja siostra bierze tabletki maxi3vena na coś podobnego, ale była wcześniej u lekarza.

Gość Wijanka

kingulka8, z powodzeniem tobie powinna maxi3vena pomóc. Mnie pomogła w miarę szybko, a nogi miałam jak z ołowiu i to jeszcze bolące. Chodzenie pod górę to duży problem. Teraz jest lepiej no i trening, czyli częste spacery, tez pomagaja.

U mnie stwierdzono lekkie "zatykanie" żyły w prawej nodze i nie dość że mam ciężki nogi to jeszcze łydka mi puchnie. Niestety jest to dla mnie mega krępujące bo brzydko to wygląda. Była u chirurga naczyniowego. Do dziś zażywam leki z diosminą, i polecam ponieważ jest to lek bez recepty i bardzo dobrze działa na poprawę krążenia.

Gość Gosia

Hoti, pomga jej maxi3vena? Jeżeli tak, to od jak dawna bierze i co jej jeszcze zalecił lekarz?