Gość gosc Napisano Grudzień 17, 2019 Jak uważacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 17, 2019 Mój ma że 100 spokojnie, samych koszul z 25, do tego z 20 spodni, garnitury, tshisry itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 15, 2021 Wiem, że to start temat, ale jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 15, 2021 Dużo, ja mam dużo i ciagle wymieniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tamta dziewczyna 95 Napisano Maj 15, 2021 To indywidualna sprawa. Kupujesz ile potrzebujesz albo na ile Cię stać. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że mężczyźni mają mniej ubrań. Moje zajmowały około 3/4 garderoby, a resztę zajmował partner. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 15, 2021 25 minut temu, agent of Asgard napisał: Wiem, że to start temat, ale jak myślicie? ***stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 15, 2021 Ile chce. Nieważne ile, ważne jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tamta dziewczyna 95 Napisano Maj 15, 2021 1 minutę temu, Electra napisał: Ile chce. Nieważne ile, ważne jakie To ważne w czasach, gdy zalewa nas byle jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 15, 2021 1 minutę temu, tamta dziewczyna napisał: To ważne w czasach, gdy zalewa nas byle jakość. Akurat tanie ciuchy to złudna oszczędność. Po kilku praniach wygladaja jak krowie z gardła, szewek na pępku, a dekolt do piersi. Lepiej kupić jakościowo lepsze, a mieć na dłużej. Nie to miałam jednak na myśli. Lubię skromny ubiór, nie znoszę lansu i szpanerstwa. Są tylko dwie zasady ubioru -schludny i dopasowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tamta dziewczyna 95 Napisano Maj 15, 2021 Przed chwilą, Electra napisał: Akurat tanie ciuchy to złudna oszczędność. Po kilku praniach wygladaja jak krowie z gardła, szewek na pępku, a dekolt do piersi. Lepiej kupić jakościowo lepsze, a mieć na dłużej. Nie to miałam jednak na myśli. Lubię skromny ubiór, nie znoszę lansu i szpanerstwa. Są tylko dwie zasady ubioru -schludny i dopasowany. Jestem tego samego zdania, aby kupować ubrania lepszej jakości. Nie znoszę ekstrawagancji, ciuchów które dają po oczach lub w stylu po starszym bracie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 15, 2021 10 minut temu, tamta dziewczyna napisał: ekstrawagancji Smaczna? Ok. Kiczowata, bo ktoś na siłę chce się wybić? Dramat. Co do reszty zgodzę się z Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tamta dziewczyna 95 Napisano Maj 15, 2021 Przed chwilą, Electra napisał: Smaczna? Ok. Kiczowata, bo ktoś na siłę chce się wybić? Dramat. Co do reszty zgodzę się z Tobą. Kiczowata to lepsze słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Maj 15, 2021 3 pary ciuchów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach