Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość Beata

Witam Z moim facetem jestem od kilku miesięcy.. Jednak ostatnimi razy zaczął się dziwnie zachowywać.

Zauważyłam że zaczął pisać z taką jedną znajomą.. Nie przeszkadzało by mi to gdyby nie to, że od tego momentu przez to potrafi pisać do mnie ledwo w nocy a cały dzień na tel był. Rzadziej chce się spotykać, bo mówi że ma obowiązki. Wiem że dużo pracuje, ale wcześniej nie było z tym problemu. Zaczął się mnie czasem czepiać o blachostki, serio naprawdę takie słabe a potem jeszcze mówi że to na złość chciał.. Przestał na mnie patrzeć tak jak kiedyś.. Teraz tak obojętnie, Potrafię być przy nim, mówić coś a on przegląda fb.. . Ostatnio przyłapałam go na kłamstwie... Niby nie ważnym ale przez to że to była drobnostka to tym bardziej się dziwię.

Jak pytam czy mu się znudziłam czy ma inną, odpowiada że nie, że mu bardzo zależy.

Nie wiem co to może oznaczać, czy to ja przesadzam czy już rutyna się wkradła.. Nie wiem, oceńcie to...

Gość jaa

Przykro mi ale twierdze ze zaczał krecic z ta znajomą. Normalne miałam tak samo na poczatku znajomsci sie starał widziałam ze mu zalezy. Wiadomosci z czestotliwoscia sraczki. A pozniej...coraz mniej...coraz mniej ciagle wymowki jaki zapracowny. Teraz nagle zapracowany i tez juz tak nie patrzał na mnie nie mowił jak kiedys . Gdy pytałam czy mu zalezy odpowiadał TAK BARDZO. K..wa jak komus zalezy to daje z siebie 100% i nie zmienia sie tak nagle.Wiec wszytko na to wskazuje ze jest zainteresowany inna.

Gość jaa

Przykro mi ale twierdze ze zaczał krecic z ta znajomą. Normalne miałam tak samo na poczatku znajomsci sie starał widziałam ze mu zalezy. Wiadomosci z czestotliwoscia sraczki. A pozniej...coraz mniej...coraz mniej ciagle wymowki jaki zapracowny. Teraz nagle zapracowany i tez juz tak nie patrzał na mnie nie mowił jak kiedys . Gdy pytałam czy mu zalezy odpowiadał TAK BARDZO. K..wa jak komus zalezy to daje z siebie 100% i nie zmienia sie tak nagle.Wiec wszytko na to wskazuje ze jest zainteresowany inna.

Gość jaa

Gość Nata

Znudziłaś mu się. Nie przejmuj się. Wyrwij tego chwasta